ShowHeroes Group neemt Agon Digital over

ShowHeroes Group neemt Agon Digital over

Door de overname van performance marketingbureau Agon Digital wordt ShowHeroes Group naar eigen zeggen de grootste, onafhankelijke leverancier van video-oplossingen en performance marketing in Europa.

De overname van Agon Digital is de zesde M&A-deal van ShowHeroes Group in anderhalf jaar. In februari kocht de groep smartclip LATAM, nadat ze in 2020 het Nederlandse Streamads, Viralize in Italië, de Noorse PlayAd Media Group en Union Media in het Verenigd Koninkrijk al hadden overgenomen.

Door de overname kan de ShowHeroes Group nu haar portfolio van contextuele instream video- en CTV-content en -oplossingen combineren met performance marketing. Het resultaat is een full-funnelmodel dat klanten van brand building tot lead generatie en conversie ondersteunt.

Performance marketing

Erik Dubbeldeman, Country Manager ShowHeroes Group Nederland: “De overname van Agon Digital zorgt ervoor dat wij Nederlandse adverteerders en lokale hubs nu ook met performance marketing kunnen bedienen. En dat is zeker in de huidige markt, waar steeds meer partijen op zoek zijn naar alternatieve fullservice-marketingplatformen, geen overbodige luxe. Door de uitbreiding kunnen adverteerders voor alle expertises op het gebied van digital en video, leadgeneratie, contentcreatie, webdevelopment, marketing automation en marketing analytics in de belangrijkste landen binnen Europa en ver daarbuiten, bij één aanspreekpunt terecht. En dat is met name voor de lokale hubs enorm interessant.”

Ilhan Zengin, oprichter en CEO van de ShowHeroes Group: “Door onze strategie van organische groei en overnames zijn we met name in de afgelopen twee jaar explosief gegroeid. Alle overnames waren belangrijk, maar dat we nu ook performance marketing aan het portfolio hebben weten toe te voegen, geeft ons een unieke propositie. Geen ander bedrijf kan dit namelijk combineren met onze toonaangevende videotechnologie en -content.”

www.showheroes-group.com

www.agondigital.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.