Marketing Report
Simone Ottenbros Managing Director Energize, Klaas Weima blijft strategisch betrokken bij Happy Horizon nieuws

Simone Ottenbros Managing Director Energize, Klaas Weima blijft strategisch betrokken bij Happy Horizon

Simone Ottenbros is de nieuwe Managing Director van Energize, dat sinds vorig jaar onderdeel is van de agency group Happy Horizon. Klaas Weima draagt het stokje na 20 jaar over en blijft nog strategisch betrokken bij zowel Energize als de bureaugroep.

Simone Ottenbros werkt sinds 2016 bij Energize in diverse accountrollen en maakte vorig jaar promotie naar Business & Operations Director. In 2020 trad ze toe tot het managementteam van het bureau, dat bestaat uit Creative Director Robin Pas en oprichter Klaas Weima. Simone startte haar reclamecarrière bij Saatchi & Saatchi. 

Klaas Weima, oprichter Energize: "Na bijna twee decennia met ontzettend veel plezier te hebben gebouwd aan het bureau, is het tijd voor nieuw leiderschap. Energize is inmiddels volwassen en heeft de afgelopen jaren zich bewezen als stabiele businesspartner voor vele opdrachtgevers, van klein tot groot in binnen- en buitenland. Nu de integratie met Happy Horizon grotendeels achter de rug is, past mij een andere rol. Vol vertrouwen en met trots draag ik mijn leidinggevende taken over aan een groot talent: Simone. Ik blijf uiteraard als oprichter nauw verbonden bij Energize en de bureaugroep."
 
Simone Ottenbros, Managing Director Energize: "Tijd voor een nieuwe fase! Een mooie volgende stap waar ik de afgelopen jaren naar heb toegewerkt. Ik heb er zin om samen met het team, Energize en de business van onze klanten verder te ontwikkelen."
 

Sinds de aansluiting bij bureaugroep in juni vorig jaar is Energize inmiddels ook verhuisd naar de Happy Horizon Hub Amsterdam om zo de samenwerking met de andere disciplines binnen de groep te bevorderen.

www.energize.nl

www.happyhorizon.com

Lees ook:

Regisseur Arjen Schotel naar Hazazah

22-02-2024 | 12:52:00
Voordat hij ging regisseren, werkte Arjen Schotel als promo-maker en leerde hij in concepten denken

[Marketing Report TV] Ernst-Jan Smids (JUMP! RETAIL): Het vraagstuk is altijd leading

22-02-2024 | 11:59:00
Ernst-Jan Smids is te gast bij Marketing Report TV. In gesprek met Bas Vlugt en Elzemieke Olsthoorn spreekt hij over het belang van het vraagstuk

Tapart onthult merkidentiteit ter gelegenheid van 10-jarig bestaan

22-02-2024 | 10:39:00
Het vernieuwde merk weerspiegelt het karakter van het bureau, dat opereert op het snijvlak van kunst, innovatie en technologie

[Vacancy] Databay (Part of TBWA\NEBOKO) has a position for Medior Business Consultant

22-02-2024 | 07:22:00
Databay (Part of TBWA\NEBOKO) is directly looking for Medior Business Consultant Full-time · Amsterdam

[Vacatures] Positive Digital zoekt een Lead Client Consultant

22-02-2024 | 06:44:00
Positive Digital is per direct op zoek naar een Lead Client Consultant · Full-time, Rotterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.