Marketing Report
SkyShowtime sluit distributieovereenkomst met VodafoneZiggo nieuws

SkyShowtime sluit distributieovereenkomst met VodafoneZiggo

SkyShowtime en VodafoneZiggo hebben een distributieovereenkomst gesloten. Dankzij deze overeenkomst is de op 25 oktober 2022 van start gegane  streamingdienst van Paramount en Comcast (NBCUniversal) ook via de Mediabox Next en Next Mini beschikbaar. De prijs van SkyShowtime via Ziggo is dezelfde als kijkers die direct via SkyShowtime een abonnement afsluiten: 6,99 euro per maand.

De overeenkomst is non-exclusief. SkyShowtime zegt desgevraagd niet uit te sluiten ook met andere distributeurs op termijn beschikbaar te komen. De overeenkomst met VodafoneZiggo is  de eerste overeenkomst met een Nederlandse distributeur. In andere landen (met name in Scandinavië) werd SkyShowtime al wel via derden gedistribueerd.

Streamingdiensten als Disney+, Netflix, Viaplay en Videoland zijn in Nederland als app via VodafoneZiggo en KPN breed beschikbaar.

Robin Kroes, Executive Director of Consumer Markets bij VodafoneZiggo: "De introductie van SkyShowtime is een belangrijke stap in het samenbrengen van alle grote streamingdiensten op één platform voor onze Ziggo-klanten. Klanten kunnen al hun favoriete titels gemakkelijk en snel vinden en bekijken in de beste kwaliteit op ons platform. Op deze manier kunnen klanten genieten van een onderscheidende entertainment-ervaring bij Ziggo."  

Monty Sarhan, CEO van SkyShowtime: "SkyShowtime is enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Ziggo, onze eerste distributieovereenkomst in Nederland. SkyShowtime is een streamingdienst die speciaal afgestemd is voor Europa. We zijn toegewijd om met filmstudio's onze abonnees het beste te bedienen. We zijn verheugd om met het Ziggo-team samen te werken om onze line-up van exclusieve entertainment naar hun klanten te brengen - allemaal voor een geweldige prijs."

Henriette Skov, Regional General Manager van SkyShowtime voor Noord-Europa: "Nederland is een zeer belangrijke markt voor SkyShowtime en VodafoneZiggo is een belangrijke partner. Door met hen samen te werken, hebben we een geïntegreerde en naadloze entertainmentervaring gecreëerd waarvan klanten zullen genieten."

SkyShowtime biedt producties als Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru en de Top Gun: Maverick aan alsmede films als Ambulance, The Black Phone, Nope, The Northman en Smile. Ook series als Yellowstone, Dutton originals 1883 en 1923, Mayor of Kingstown en Tulsa Kingm alsmede Halo en Star Trek: Strange New Worlds, Fatal Attraction, Grease: Rise of the Pink Ladies, Rabbit Hole en Yellowjackets.   

www.skyshowtime.com

www.vodafoneziggo.com

Vodafone Business lanceert Werkt Gewoon-campagne

11-10-2023 | 10:07:07
Voor de Werk Gewoon-campagne zijn Ogilvy, NCA, Greenhouse en Wavemaker ingeschakeld.

Kaliber ontwikkelt wervingscampagne voor VodafoneZiggo

04-10-2023 | 14:39:00
VodafoneZiggo zoekt actief naar medewerkers van elk opleidingsniveau en alle leeftijdscategorieën. Maar hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft hangen? Hiervoor werd met creatief bureau Kaliber een campagne gebouwd rond 90’s hit No Limit, van 2 Unlimited

VodafoneZiggo stopt met eigen VOD-aanbod; vervangen door SkyShowtime

22-08-2023 | 18:43:00
Het VOD-aanbod wordt in het najaar voor de Ziggo-abonnees die thans het Movies & Series L en Movies & Series XL-pakket of TV Max afnemen, vervangen door de VOD-dienst SkyShowtime (van Comcast/NBCUniversal en Paramount)

Eredivisie cv stelt opnieuw beslissing uitzendrechten uit

02-06-2023 | 17:48:00
De Eredivisie cv heeft volgens Chris Woerts en De Telegraaf besloten een beslissing over de verlenging van de uitzendrechten van het Eredivisie-voetbal opnieuw uit te stellen

NLPO, Ziggo Sport, Lukkien, Wise Monkeys en anderen sluiten zich aan bij Mediapact

31-05-2023 | 19:15:00
Lukkien, NLPO (Nederlandse Lokale Publieke Omroepen), Ziggo Sport (VodafoneZiggo), Wise Monkeys, Allus Media, Mediastages, Four Creating en Koppig hebben zich aangesloten bij het Mediapact Respectvol Samenwerken
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.