Smart Europe stelt Dept, Ketchum en Kolle Rebbe aan als communicatieteam onder de naam Smart FLUX

Smart Europe stelt Dept, Ketchum en Kolle Rebbe aan als communicatieteam onder de naam Smart FLUX

Het auto- en mobiliteitsmerk Smart Europe heeft Dept, Ketchum en Kolle Rebbe, onderdeel van Accenture Interactive, als partners gekozen in hun communicatieteam onder de naam Smart FLUX. De bedoeling is dat Smart Flux als virtueel bedrijf zal werken met een klantgerichte, data-first en hyper-gepersonaliseerde aanpak.

Björn Schick, Director CX & Member of Executive Board, Smart Europe: "We volgen consequent onze nieuwe koers - disruptief, geïntegreerd en gedreven om te scoren. We nemen de opstelling zeer serieus en ons doel is een langdurig partnerschap tot stand te brengen. In de Europese smart organisatie zijn er geen silo's rond digital, marketing en PR om een holistische end-to-end ervaring te creëren - en dat is ook het geval bij Smart FLUX.“
 
Julia Brehm, hoofd pr en communicatie bij Smart Europe: "Samen werken we aan de beste oplossingen met duidelijke, bindende, overkoepelende doelstellingen. Alle partners zijn gelijk - de bureaus onderling, maar ook wij als klant.“

Stella Yao Yue, hoofd marketing bij smart Europe: “Voor ons bestaan er geen grenzen, noch in ons denken, noch in onze concepten, noch in de uitvoering. Omdat ons idee van dit communicatieteam alleen werkt als alle partners samen verliezen of winnen, zijn gemeenschappelijke KPIs de basis voor alles wat we doen.“

Josephine Gerves
, Director Marketing & Business bij Dept Agency: "Agility, snelheid en transparantie, terwijl de focus ligt op end-to-end ervaringen die technologie en marketing combineren, is zeldzaam om te vinden. Het is geweldig dat smart ons helpt deze brug te slaan om hun bedrijfsdoelen te bereiken. Werken in een team dat ook écht samenwerkt, waar iedereen verder denkt dan zijn eigen discipline, is verfrissend, leuk en inspirerend."

Met Smart FLUX zet Smart Europe in op een langdurige samenwerking: Het nieuwe team zal  gedurende een eerste fase samenwerken om merk- en bedrijfsimpact te realiseren. Om de gemeenschappelijke KPI's te bereiken, heeft Smart FLUX de bevoegdheid om gezamenlijk middelen toe te wijzen, waaronder alle mediabestedingen.  

Met onmiddellijke ingang zal alle communicatie voor de Europese markt vanuit Smart FLUX worden ontwikkeld en aangestuurd. Om de marktintroductie goed te organiseren, treden de smart FLUX collega's gezamenlijk op als een efficiënt netwerk, gericht op een sterke marktinteractie in plaats van pure marktsturing.

De eerste uitdaging voor smart FLUX wordt de wereldpremière van de Smart SUV, die gepland is voor de eerste helft van 2022. Daarna volgt een pre-ordercampagne vanaf het derde kwartaal van 2022, gevolgd door de start van de verkoop eind 2022.

www.smart.com
www.ketchum.de
www.deptagency.com
www.kolle-rebbe.de
Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.