Smitsloo Groep sponsort Nationale Haring Smaaktest

Smitsloo Groep sponsort Nationale Haring Smaaktest

De Smitsloo Groep is vanaf dit jaar de hoofdsponsor van de Nationale Haring Smaaktest. Deze consumenten smaaktest is de enige in zijn soort. Prominente proevers beoordelen de nieuwe haring van dat jaar.

De smaaktest is een eerlijke krachtmeting tussen vis-professionals. Van mensen met hart voor een goed product, die dat graag aan hun klanten willen laten weten. Deze filosofie past goed bij de Smitsloo Groep. Dat bedrijf is gericht op de ontwikkeling en verduurzaming van bijzondere vastgoedprojecten en heeft het ruime ervaring met het restaureren en onderhouden van gebouwen, waaronder bekende (rijks)monumenten als Kasteel de Binckhorst in Den Haag, de buitenplaats Ter Wadding in Voorschoten en het Dudok-complex aan de Witte Singel in Leiden.

Het bedrijf heeft daarnaast ook een eigen portefeuille, met winkelcentra, moderne kantoren en bedrijfsgebouwen. Door de voorgenomen meerjarige samenwerking verandert de naam van het evenement in Smitsloo Groep Nationale Haring Smaaktest.

Menno Smitsloo, directeur van de Smitsloo Groep: “De haring smaaktest heeft zich tot een culinair cultuur evenement ontwikkeld, waar consumenten ook wat aan hebben. Ik blijf graag betrokken bij maatschappelijke zaken. Daarom ben ik sponsor van meerdere cultuurprojecten in de Leidse regio. En haring maakt al sinds de Middeleeuwen deel uit van de Hollandse cultuur.”

www.smitsloogroep.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.