Snakeware groeit en blikt vooruit op 2024

Snakeware groeit en blikt vooruit op 2024

Snakeware heeft in 2023 een groei van 8 procent gerealiseerd. De omzet van de digital specialist uit Sneek komt voor het eerst op 5 miljoen euro uit. Ook wist Snakeware nieuw talent aan zich te binden. Het personeelsbestand groeide het afgelopen jaar met 10 procent medewerkers.

Het jaar 2024 begint voor Snakeware veelbelovend. Het bedrijf verlengde de contracten met grote food retail opdrachtgevers als Dirk, DekaMarkt, Vomar en Poiesz Supermarkten. De orderportefeuille voor dit jaar is daarnaast ook goed gevuld met travel opdrachtgevers als RCN, Dormio, Doeksen en Staatsbosbeheer en mediabedrijven, zoals DPG Media en VMN Media. Bovendien bevindt Snakeware zich in een vergevorderd stadium van onderhandelingen met enkele nieuwe grote opdrachtgevers in zowel de retail- als B2B-sector, wat de verwachtingen voor verdere groei in 2024 aanzienlijk versterkt.

Veerkracht

Ate van der Meer, CCO van Snakeware: "Dit is niet alleen een bewijs van veerkracht in een uitdagende markt, maar ook van het vastberaden streven van Snakeware naar een gezonde financiële positie om daarmee tegen een stootje te kunnen en bovendien te kunnen blijven investeren in talenten en tools. Ons succes komt voort uit de toewijding van ons team, strategische investeringen en duurzame opdrachtgeversrelaties."

Nieuw talent

Snakeware heeft ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van zijn medewerkers door trainingen aan te bieden, experts uit de branche in te huren voor inzichten en coaching en nieuw talent aan te trekken. Toine Dinkelberg, CDO van Snakeware: "We streven ernaar een werkgever te zijn die volledig op de hoogte is van wat er zowel binnen als buiten ons bedrijf gebeurt. Door korte lijnen te houden, willen we betrokkenheid behouden bij onze medewerkers, opdrachtgevers en samenwerkende partners."

www.snakeware.nl

Lees ook:

Prijsvergelijkingen belangrijkste bij keuze van vakantieboekingssites

13-06-2024 | 10:05:32
Gezinnen met kinderen onder de 18 jaar hebben een duidelijke voorkeur voor prijsvergelijkingen en gebruiksvriendelijkheid.

Snakeware: 6 essentiële online advertising trends om in de gaten te houden

19-03-2024 | 11:56:00
Snakeware deelt zes ontwikkelingen in 2024, die voor jouw bedrijf van belang kunnen zijn

[Column] Ate van der Meer: Het AI-tijdperk - Een kritische blik op creativiteit en innovatie

12-02-2024 | 09:09:00
Vooral sinds begin 2023 is er een opvallende opkomst van AI, met een overvloed aan mogelijkheden en beloften

[Column] Ate van der Meer: Vervelende, maar begrijpelijke vraag

29-01-2024 | 09:28:00
In de dynamiek van een succesvol 2023 reflecteren we op een steeds vaker gestelde vraag: "Wat als er iets met Snakeware en jullie software gebeurt?"


[Interview] Ate van der Meer over de purpose en waarden van Snakeware

31-10-2023 | 12:29:00
Vandaag spreken wij met Ate van der Meer, CCO van Snakeware, onder meer over purpose en de rol van AI.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.