Marketing Report
Somention neemt saas-platform Influentials over nieuws

Somention neemt saas-platform Influentials over

Social media bureau Somention neemt saas-platform Influentials over. Het creator platform biedt een marktplaats van authentic stories from everyday people, for every brand met een database van 12.000 geverifieerde UGC creators & micro-influencers. Merken als Unilever, Coolblue & HelloFresh maken hier al gebruik van. 

Met deze overname start er een nieuw hoofdstuk voor de groei van Influentials en versterkt het de positie van Somention als frontrunner op het gebied van social media. In plaats van een fusie van services, ziet Somention de investering in Influentials als een kans om het platform te versterken en zijn positie in de markt onafhankelijk verder uit te bouwen.

Toename UGC & micro-influencers

Charlotte Koeleman, Managing Partner Somention: "Authentieke content en storytelling voor merken, daar draait content creatie voor Somention om. Wij willen de groei van Influentials laten versnellen met deze missie en daarbij inspelen op het groeiend potentieel van user-generated-content en micro-influencers. Wij geloven hier 100 procent in en deze overname past daarom perfect in onze strategie." 

Sharon Klaver, verkoper Influentials: "In onze zoektocht naar de perfecte partner om Influentials' missie voort te zetten, konden we ons geen beter thuis voorstellen dan bij Somention. Samen zullen we de grenzen van influencer marketing verleggen, gedreven door innovatie, passie en de kracht van ons gecombineerde netwerk."

www.somention.com

www.influentials.com

Lees ook:

[Vacatures] Somention zoekt een Social Creative (Sr.)

28-09-2023 | 10:44:00
Somention is per direct op zoek naar een Social Creative (Sr.)

[Vacatures] Somention zoekt een Social Strategist

17-08-2023 | 09:32:00
Somention is per direct op zoek naar een Social Strategist Full-time · Rotterdam

[Vacatures] Somention zoekt een Webcare & Community Manager

10-08-2023 | 13:22:00
Somention is per direct op zoek naar een Webcare & Community Manager Full-time · Rotterdam

[Vacancy] Somention has a position for Flemish and French Webcare & Community Managers

10-08-2023 | 13:13:00
Somention is directly looking for Flemish and French Webcare & Community Managers

Madurodam kiest Somention als socialmediabureau

20-07-2023 | 10:59:00
De partijen zullen samen aan de slag gaan om de veelzijdigheid van Nederlands’ miniatuurpark op de kaart te zetten via social media

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.