SowiesoHelder en Mediago lanceren SowiesoDigital

SowiesoHelder en Mediago lanceren SowiesoDigital

De vraag naar websites en online campagnes neemt bij communicatiebureau SowiesoHelder snel toe en het aandeel digitale business groeit mee. Vandaar de stap om het online team van SowiesoHelder samen te voegen met full service internetbureau Mediago.

Joost van Iperen, Managing Director bij SowiesoHelder en SowiesoDigital: “De kracht zit op deze manier aan twee kanten. Enerzijds is er binnen SowiesoDigital alle aandacht voor de digitale vraagstukken van onze opdrachtgevers, of dat nu websites zijn, of apps of online campagnes bijvoorbeeld. Anderzijds is er de kracht van de combinatie: SowiesoDigital kan naast de eigen digitale vakmensen ook de relevante communicatie-experts binnen SowiesoHelder aan tafel zetten. Van concept & strategie tot design, van video/animatie tot projectmanagement.”

Van bedenken tot bereiken

Vooral de strategische en conceptuele aanpak is een belangrijke factor in de manier waarop SowiesoDigital zich profileert en onderscheidt van veel webbureaus. Erwin Schmidt, Digital Director bij SowiesoDigital: “We werken in 4 fasen: bedenken, bouwen, beheren, bereiken. Vier simpele woorden. Maar een wereld van verschil. Door niet alleen in techniek, in wireframes en 'enen en nullen’ te denken, creëren we bij SowiesoDigital digitale platforms die bereiken. In de eerste plaats je gewenste doelgroep. Maar uiteindelijk waar het allemaal om draait: resultaat. Meer traffic? Leads? Omzet? Welk digitaal middel je ook inzet, je doelen staan bij ons centraal. We bouwen je bereik."

www.sowiesohelder.nl

www.sowiesodigital.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.