Speciaal voor marketeers die Marketing Report lezen, geven we 10 tickets voor Ongezout'n op 23 november in de WesterLiefde weg!

Speciaal voor marketeers die Marketing Report lezen, geven we 10 tickets voor Ongezout'n op 23 november in de WesterLiefde weg!

Op 23 november is de eerste editie van je nieuwe, jaarlijkse business boost: Ongezout'n. Een Gronings evenement van Pink Marketing, Pünktlich en PEXI (P3 Group) met internationale ambitie op het Amsterdamse Westergasterrein. Dit wil je niet missen! 

Een middag vol inspiratie van top sprekers wachten op je. Zoals Tom Goodwin, bekend van het baanbrekende boek Digital Darwinism: Surviving the New Age of Business Disruption. 

Tom is al 20 jaar toonaangevend expert in trends en transformatie en heeft meer dan 700.000 volgers op LinkedIn waar hij is uitgeroepen tot 's werelds #1 Voice in Marketing. Hij was keynote speaker in 42 landen en adviseert Fortune 500 bedrijven, maar ook start-ups. 

Naast Tom ontmoet je onder meer de oprichters van Naïf; pizzabakker en TikTok-ster Chef Erik en het satirische platform De Speld.  

Aanmelden?

Voor marketeers die Marketing Report lezen, zijn er 10 gastenlijst tickets beschikbaar gesteld. Meld je aan door een e-mail te sturen naar ongezouten@pinkmarketing.nl en geef daarbij aan namens welke organisatie je aanwezig bent.

 

Wat: Ongezout'n 

Waar: WesterLiefde, Klönneplein 4-6, Amsterdam

Wanneer: Donderdag 23 november 

Tijd: Inloop met lunch tussen 12.00 en 13.00 uur | Start programma 13.00 uur | Borrel 16.00 uur

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.