Marketing Report
Sportlife en Hero Cassis kiezen voor Somention nieuws

Sportlife en Hero Cassis kiezen voor Somention

Social media bureau Somention gaat aan de slag met de strategie, always on, community management en social producties voor Sportlife en Hero Cassis.

Sportlife

Voor Sportlife gaat het bureau aan de slag om content te ontwikkelen die in lijn is met de unexpected freshness van het merk.

Veronique Visser: "Somention heeft laten zien dat ze het unexpected karakter van het merk Sportlife en onze uitdagingen begrijpt én in staat is dit door te vertalen naar content. Over de verschillende categorieën en pilaren heen heeft Somention een sterke creatieve paraplu neer weten te zetten. Ik kijk uit naar onze samenwerking en de verfrissende content die eruit gaat rollen!"

Hero Cassis

Voor Hero Cassis is de opdracht duidelijk: merkvoorkeur creëren bij de Gen Z doelgroep, waarbij de main focus komt te liggen op TikTok.

Sander Nuhoff: "Hero Cassis staat voor authenticiteit en plezier. In het pitchtraject heeft Somention laten zien dit niet alleen te begrijpen, maar ook dat ze nét dat stapje verder durven gaan, waardoor we dit jaar het volste vertrouwen hebben in knallende content! Ook het strategisch kader van Somention was sterk, goed uitgedacht en zorgde direct voor enthousiasme bij de betrokkenen uit ons team."

www.somention.com

www.sportlife.com

www.hero.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Column] Tim Wesdijk (Somention): Het einde van third-party cookies: dit is wat je moet weten

11-04-2024 | 09:27:00
Google heeft aangekondigd dat tegen het einde van het derde kwartaal van 2024 third-party cookies worden uitgefaseerd

Somention: Gen Z heeft de marketing funnel totaal veranderd

28-03-2024 | 09:07:00
Gen Z kijkt anders naar consumentisme dan alle generaties hiervoor. Ze laten zich niet meer inspireren door advertenties, maar platforms zoals TikTok, Youtube en Instagram

[Column] Bas Vlugt: Agency at Night 2024 Report!

17-03-2024 | 20:50:00
Op vrijdag 15 maart was de eerste editie van Agency at Night, een feestelijke avond in Rotterdam tijdens welke deelnemende reclamebureaus de deuren openen, geïnspireerd door het al jaren succesvolle AdNight in Amsterdam

Allianz Direct kiest Somention als socialmediabureau

14-03-2024 | 12:30:00
De samenwerking focust zich op connectie met Gen Z en Millennials, waarbij de doelgroep leidend is in concept en executie

[Vacatures] Somention zoekt een New Business Manager - Community & Webcare

13-03-2024 | 07:43:00
Somention is per direct op zoek naar een New Business Manager - Community & Webcare - Full-time · Rotterdam

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief