Springbok groeit naar 400 medewerkers met Duke & Grace

Springbok groeit naar 400 medewerkers met Duke & Grace

Digital agency Duke & Grace wordt onderdeel van Springbok, het brandtech agency voor duurzame groei. Net als het recent overgenomen B Corp Make Sense is Duke & Grace gevestigd in Gent, een stad die hard op weg is om een belangrijke tech hub in Europa te worden. In totaal werken bij Springbok nu 400 mensen op het snijvlak van branding en tech om merken te helpen positieve impact te maken op mens en maatschappij.

Sterke hub in tech hotspot Gent

Als een van de internetpioniers in België gelooft Duke & Grace dat het combineren van digitaal, data en creativiteit zorgt voor de beste brand experiences. De agency werkt internationaal voor bekende merken zoals Barco en Netflix, maar ook voor lokale merken zoals Foodbag en Goed. Op termijn zal Springbok op de voordeur komen te staan. Met Duke & Grace erbij wordt de impact van Springbok nog groter. Er ontstaat nu een sterke hub in tech hotspot Gent, die geïntegreerd samenwerkt met Springbok-vestigingen in Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch, Antwerpen, Brussel en Mechelen.

Werken aan duurzame groei voor merken en maatschappij

Bart De Waele, Founder van Duke & Grace: "Springbok is een van de sterkste en meest snelgroeiende agencies in de Benelux. Ik ben erg blij dat we ons hierbij kunnen aansluiten om zo nog meer positieve impact te kunnen maken. De visie van Springbok sluit naadloos aan bij de onze; we willen allebei werken aan duurzame groei voor merken en maatschappij." Ilse Jansoone, Co-Founder van Duke & Grace: "We hebben iets bijzonder moois opgebouwd met Duke & Grace en ik ben blij dat het verhaal verder gezet wordt met Springbok. Zowel voor het team als onze klanten voelt dit als de juiste stap." Geert Desager, CEO van Duke & Grace: "Samen met Springbok hebben we nog bredere expertise om het verschil te kunnen maken voor onze klanten. Daar kijk ik enorm naar uit. Onze mensen hebben veel zin om bij te dragen aan de ambities van Springbok."

Internationalisering Springbok

Sammy Colson, CEO van Springbok: "Het getalenteerde team van Duke & Grace heeft een stevige reputatie en een mooi klantenportfolio. Voor ons is dit de perfecte versterking van onze positie op de Belgische markt. Samen met het recent overgenomen B Corp agency Make Sense hebben we nu een stevige poot in Gent. Vanuit een sterke leiderspositie in onze thuismarkt werken we verder aan de internationalisering van Springbok."

Als start van de lanceringscampagne verschenen 15 januari op iconsiche plaatsen en historisch gebouwen (zoals het Gravensteen, de Boekentoren, Sint Pietersplein en de Schapenstal) opvallende beeldprojecties met de teasing boodschap A new era starts today, zodat het nieuws in Gent (en op sociale media) niet onopgemerkt voorbij ging.

www.springbokagency.com

www.dukeandgrace.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.