[Vacatures] Springbok zoekt een SEA Specialist

[Vacatures] Springbok zoekt een SEA Specialist

Springbok is per direct op zoek naar een:

SEA Specialist in Den Bosch

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren SEA Specialist zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Je weet donders goed wat er op je ‘to do-lijstje’ staat. Toch sta je er niet alleen voor in Springboks Advertising & Performance team. Je werkt samen met ervaren collega`s op het gebied van SEA, social advertising & programmatic.

Eline: “Dagelijks stort ik me op het bedenken van nieuwe media plannen en campagnes voor grote A-merken, waarbij niks te gek is. Creativiteit en eigen input worden bij ons gewaardeerd! Ik bedenk niet alleen maar draai ook aan de knoppen. Alles om ervoor te zorgen dat de campagnes maximaal resultaat behalen.”

Gavin: “Springbok loopt voorop met data-uitwisseling, 1st party data gebruik én we hebben eigen unieke toolings gebouwd, gericht op media mix modelling. We mixen databronnen om tot nieuwe inzichten te komen en de doelgroepen specifieker te maken zodat we beter kunnen targeten en de relevantie van getoonde advertenties verhogen. Daarnaast bedenken we creatieve manieren om het algoritme van Google Ads beter te voeden met de juiste data.”

Stefan: “Wij beoefenen SEA op Champions League niveau! Zo groei je niet zelf enorm in je specialisme én maken we nationaal en internationaal het verschil.”

Guus: “Bij Springbok krijg je (wanneer je dat zelf ook wilt) de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot t-shaped marketeer en je dus ook te oriënteren op andere expertises. Dat betekent dus dat je multidisciplinair inzetbaar bent.”

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. We rekenen op jou om voor elke klant de perfecte SEA strategie te bedenken, de kwaliteit van de uitvoering te bewaken en de vooropgestelde KPI’s nauwlettend in het oog te houden. Als consultant binnen jouw expertise spot je proactief kansen bij klanten en zoek je de connectie met andere collega`s, afdelingen en kanalen. Jouw drive en innovatie inspireren niet alleen je klanten, maar ook je collega`s!

Voor al je kennis en enthousiasme ontvang je een salaris tussen de 2600,- en 4400,- bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Je kunt er 28 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal. En hoe jij op kantoor geraakt, beslis je helemaal zelf: ook een E-bike behoort tot de mogelijkheden!

Doe een final check en kom erachter of onze savanne ook jouw ideale biotoop is

  • Google of Microsoft ads? - Beiden. Jij hebt ervaring met meerdere advertising platformen. Bij voorkeur heb je in ieder geval 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol.
  • GA360 en SA360 of  X Æ A-12 en Y - GA360 en SA360. Niet de namen van Elon Musks kinderen, maar hele handige business analytics tools die jij dagdagelijks gebruikt.
  • Jeroen Pauw of Harry Mens -  Jeroen Pauw. Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent scherp, stelt de juiste vragen en krijgt elke klantvraag helder. Met jouw kennis van zaken en overtuigingskracht zorg jij voor goede klantrelaties.
  • Nieuwe terreinen verkennen of “We doen het altijd al zo, dus het is goed” ? - Ontdek je innerlijke  Christopher Columbus. Wij zijn op zoek naar collega`s met een innovatieve mindset en de wil om te leren. Bij voorkeur heb je Google Marketing Platform, Google Ads, Microsoft en/of Amazon certificaten.

 

Nieuwe collega's die bijdragen aan een meer diverse werkomgeving beschouwen wij als een verrijking van ons bureau en ons werk.

Wie is Springbok?

Springbok is een internationaal brandtech agency dat marketing voor merken uit de 21ste eeuw opnieuw uitvindt. Wij geloven dat merken de kracht hebben om hun bedrijf en de samenleving positief vorm te geven. Met 400 mensen slaat de organisatie bruggen tussen merkstrategie, creativiteit, data en technologie voor een groeiend aantal nationale en internationale merken zoals Jumbo, Renault, T-mobile, Greenpeace, Rituals, Hallmark, Vattenfall, Burger King en HEMA. 

Duke & Grace and B-Corp agencies Dawn en Make Sense zijn ook onderdeel van Springbok.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier.

www.springbokagency.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.