Marketing Report
Springbok ontwikkelt tweede seizoen podcast de Baak nieuws

Springbok ontwikkelt tweede seizoen podcast de Baak

In het tweede seizoen van de podcast Ongeboren Leiders biedt de Baak een andere kijk op leiderschap. Het kan van alles betekenen, van kwetsbaarheid en eigenzinnigheid tot integriteit. Ook dit seizoen is de productie ontwikkeld samen met Springbok Amsterdam.

In het eerste seizoen waren mensen als Sander Schimmelpenninck en Hajar Yagkoubi te gast. Host Pieter van der Wielen gaat in dit seizoen in gesprek over het them: krachtig leiderschap. Zo vertelt Sigrid Kaag openlijk over de kracht van weerbaarheid, Özcan Akyol (Eus) over eigenzinnigheid, podcastpsycholoog Marissa van der Sluis over kwetsbaarheid, Patta’s Edson Sabajo (foto) over doorzetten en Renske Leijten, die samen met Pieter Omtzigt het toeslagenschandaal onthulde, over integriteit.

Ontstaan podcast

Het trainingsinstituut voor ontwikkeling en leiderschap lanceerde vorig jaar met Springbok Amsterdam hun nieuwe merkidentiteit- en strategie met een spraakmakende campagne. Zij wonnen hiervoor dit jaar een zilveren Effie met maatschappelijke plus. Als onderdeel van deze grote stap voor het merk wilde de Baak hun 75-jarig bestaan vieren met een podcastserie.

Ongeboren Leiders werd geboren. Hierin werden leiders uitgenodigd om vooruit te blikken naar het leiderschap voor de komende 75 jaar. Leiders die niet in de traditionele mal passen, maar een belangrijke stem zijn en een leidende rol hebben binnen een onderwerp–vooral maatschappelijk en cultureel leiders in plaats van CEO’s en managers.

Maarten Gooskens, copywriter bij Springbok Amsterdam: “Leiderschap is een ontzettend rijk onderwerp. En het leukst is om daarin te spelen met de verwachtingen door steeds weer weg te stappen van de clichés en ouderwetse ideeën over het onderwerp. Het laat op relevante wijze en met interessante gasten zien dat je als merk heel veel meer kan betekenen voor je publiek dan alleen het aanbieden van je product of dienst.”

Justine Passera, Marketing en Communicatie Manager bij de Baak: “Met deze podcast willen we laten zien dat leiderschap breder is dan leidinggeven. Leiderschap komt uiteindelijk neer op jouw eigen vermogen om vorm en sturing te geven aan een visie. En inspiratie daarvoor kan uit verrassende hoeken komen. Hiermee willen we een bredere doelgroep voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling interesseren.”

www.springbokagency.com

www.debaak.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Boels Rental kiest voor Springbok en lanceert lentecampagne

16-04-2024 | 11:15:00
Na een korte pitch procedure hebben Springbok en Boels Rental samen het digitale en creatieve concept en de campagne ontwikkeld

[Vacatures] Springbok zoekt een Junior display specialist

11-04-2024 | 08:08:00
Springbok is per direct op zoek naar een Junior display specialist -Den Bosch

[The List] Springbok

28-03-2024 | 11:11:45
Springbok is een digitaal & creatief bureau voor positieve groei, met 6 kantoren verspreid over België en Nederland

Plan International en Springbok genereren dromen voor meer meisjesrechten

08-03-2024 | 15:51:00
Zelfs anno 2024 is Internationale Vrouwendag een absolute noodzaak. Op veel plaatsen in de wereld hebben meisjes nog niet het recht om vrij te dromen

[Vacatures] Springbok zoekt een Senior Digital Strategist

29-02-2024 | 11:28:10
Springbok is per direct op zoek naar een:Senior Digital Strategist-Den Bosch

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief