Marketing Report
Start BeZenwithZenjob-campagne; IJsbad-workshop door Laura en Isabelle Hof

Start BeZenwithZenjob-campagne; IJsbad-workshop door Laura en Isabelle Hof

De digitale uitzenddienst Zenjob is  een campagne gestart onder de naam  BeZenwithZenjob, waarbij studenten kans maken op een IJsbad-workshop door Laura en Isabelle Hof. Zo kunnen ze ontstressen en krijgen ze tips hoe ze dit zelf in het dagelijks leven kunnen toepassen. Voor 67 procent is sporten of een ijsbad dé manier om van stress af te komen. Dertig procent van de studenten kiest voor genotsmiddelen om dit te doen. Dit blijkt uit onderzoek door StudeerSnel in opdracht van Zenjob onder 553 studenten.

Bijbanen leveren studenten stress op maar zijn essentieel. Het niet hebben, het zoeken naar en ook het beginnen aan een nieuwe bijbaan veroorzaakt allemaal onrust. Het kost vooral te veel tijd en gaat ten koste van de studieresultaten. Een kwart van de respondenten vindt dat de bijbaan te veel tijd kost. Het levert ze ook nog eens te weinig op, aldus vijftien procent. Stress door hun bijbaantjes kan ook andere oorzaken hebben. Voor zo’n twaalf procent wordt er te veel gevraagd, biedt het te weinig afwisseling of is het niet flexibel genoeg. Maar het niet hebben ervan is nog erger. Dat zou voor negen van de tien extra stress opleveren. 

Bas Geluk, Country Manager Zenjob Nederland: “Het blijkt maar weer hoe belangrijk bijbanen zijn, maar ook dat het een bepaalde druk oplevert. Die stress willen we zoveel mogelijk wegnemen. Zo kunnen studenten en andere side-jobbers hun deeltijdbanen bij ons zó indelen dat het past in hun drukke of juist meer rustige schema's. Met deze specifieke eindejaarscampagne met een IJsbad meditatie willen we nog wat extra’s doen.”

Middels de social media campagne op Instagram #BeZenwithZenjob wil het uitzendbureau de stress wegnemen. Studenten maken kans om begin 2022 een duik in het ijsbad te winnen. Op 6 januari vindt de ijsbad workshop door Laura en Isabella Hof plaats in Amsterdam.

www.zenjob.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief