Marketing Report
SteamTalmark ontwikkelt wekgeverscampagne Belastingdienst nieuws

SteamTalmark ontwikkelt wekgeverscampagne Belastingdienst

De Belastingdienst is een werkgeverscampagne gestart. Onder de noemer Dát doen wij, ontwikkelde een campagne waarin een positief beeld wordt geschetst van betrokken medewerkers die ondernemers en burgers helpen met hun belastingzaken. De kernboodschap van deze campagne benadrukt dat de Belastingdienst er niet alleen is om Nederland financieel gezond te houden, maar ook om particulieren en bedrijven optimaal te ondersteunen. De campagne is te zien via online videoadvertenties, op social media, via banners, digital out of home en te horen op de radio.

Dat de Belastingdienst er is om particulieren en ondernemers te helpen is niet alleen een sterke klantbelofte, maar ook een goede werkgeversbelofte. De nadruk van de campagne ligt op de dienstverlening. Om zo goed mogelijk te kunnen helpen, leunt de Belastingdienst vooral op zijn (deskundige) medewerkers. In deze campagne worden betrokken specialisten centraal gezet.

In de campagne-uitingen staan billboards en abriposters in interactie met het publiek op straat. Hiermee wil de Belastingdienst zien dat deze middenin de maatschappij staat en hulp kan bieden, bijvoorbeeld bij het vergemakkelijken van het doen van aangifte.

De campagne werpt licht op de impact van het werk, waardoor de drempel voor de doelgroep om te solliciteren verlaagd word. Deze doelgroep is overigens behoorlijk breed: accountants, fiscalisten, ICT’ers, data scientists, MBO-administratief, maar ook starters.

Credits:

Belastingdienst: Clara Ormeling, Ferry Leeflang, Hans Roseboom, Lotte Wolbers, Ravi Jadnanansing |  SteamTalmark: Strategie: Gijs de Jong, Jari Kloppenburg | Creatie: Èwa Oduguwa, Jolien Kappert, Maarten Kuipers, Rens de Groot | Account: Bernice Schenk, Onno Gout | Productie Dpplr | Regie: Timo Ottevanger | Productie: Leilany Sanz | Edit: Laura Brouwer

www.belastingdienst.nl

www.steamtalmark.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief