Marketing Report
Steve Klare en Timo Archutowski starten online advertising agency Bastian Lewis nieuws

Steve Klare en Timo Archutowski starten online advertising agency Bastian Lewis

Steve Klare en Timo Archutowski, beiden afkomstig van het online marketingbureau Level Up Group uit Amsterdam, hebben samen het online advertising agency Bastian Lewis opgericht. Dit bureau zal zich richten op online advertising voor snelgroeiende startups en scale-ups.

Steve Klare was bij Level Up Group de Head of Social Advertising en Timo Archutowski was de Head of Paid Search & Senior Consultant ten behoeve van SEA (Search Engine Advertising). Samen hebben ze meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing en hebben ze bewezen succesvol te zijn in het helpen van merken zoals Heineken, Unilever en JBL om hun doelen te bereiken.  

Bastian Lewis zal zich focussen op het optimaliseren van online advertising campagnes voor start-ups en scale-ups, om zo hun online aanwezigheid te versterken en hun merknaam te vestigen.

Steve Klare en Timo Archutowski: “Online advertising voor scale-ups is anders omdat ze gigantisch groeipotentieel hebben. Daar past een flexibele samenwerking en een snelle testgedreven aanpak het beste bij. Onze aanpak en ervaring zijn een waardevolle toevoeging voor scale-ups die op zoek zijn naar professioneel online marketing advies. Bij deze doelgroep is snelheid en flexibiliteit van groot belang. En wij hebben gezien dat de grotere marketing bureaus moeite hebben met dit snelle schakelen.

Daarnaast hebben de grote bureaus een gebrek aan T-shaped marketeers: een marketeer die een brede basiskennis heeft over alle onderdelen van marketing, naast hun specialisatie. En dat hebben wij wel. Daardoor overzien wij de gehele strategie, leggen verbanden tussen verschillende specialismen en sturen zo op 2 tot 3 keer snellere groei.”

Foto: Fotograveertje

www.bastianlewis.agency

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Paramount Advertising International gaat reclame SkyShowtime verkopen; Nederland onduidelijk

22-04-2024 | 10:49:00
Paramount Advertising International zal de reclame van de streamingdienst SkyShowtime verkopen. Het is niet duidelijk op welke wijze dat in Nederland zal gebeuren

Dave van Leeuwen (ZIGT): Radioreclame in je mediamix: werkt het nog wel?

19-04-2024 | 11:00:30
We leven in een wereld waarin visuele stimuli hoogtij vieren. Dan stel je jezelf als marketeer vast wel eens de vraag of auditieve media nog wel een effectief middel zijn om je doelgroep te bereiken

[Vacatures] De Combinatie van Factoren zoekt een Allround-DTP’ER

18-04-2024 | 09:58:00
De Combinatie van Factoren (DCVF) is per direct op zoek naar een Allround-DTP’ER

[Vacatures] ZIGT zoekt een Campagnemanager Programmatic Advertising

17-04-2024 | 10:04:00
ZIGT is per direct op zoek naar Campagnemanager Programmatic Advertising-Hoofddorp

[Vacancy] ACE has a position for a Strategy Director

15-04-2024 | 08:12:00
ACE is is directly looking for a Strategy Director -Full-time · Amsterdam
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief