Marketing Report
Steve Klare en Timo Archutowski starten online advertising agency Bastian Lewis nieuws

Steve Klare en Timo Archutowski starten online advertising agency Bastian Lewis

Steve Klare en Timo Archutowski, beiden afkomstig van het online marketingbureau Level Up Group uit Amsterdam, hebben samen het online advertising agency Bastian Lewis opgericht. Dit bureau zal zich richten op online advertising voor snelgroeiende startups en scale-ups.

Steve Klare was bij Level Up Group de Head of Social Advertising en Timo Archutowski was de Head of Paid Search & Senior Consultant ten behoeve van SEA (Search Engine Advertising). Samen hebben ze meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing en hebben ze bewezen succesvol te zijn in het helpen van merken zoals Heineken, Unilever en JBL om hun doelen te bereiken.  

Bastian Lewis zal zich focussen op het optimaliseren van online advertising campagnes voor start-ups en scale-ups, om zo hun online aanwezigheid te versterken en hun merknaam te vestigen.

Steve Klare en Timo Archutowski: “Online advertising voor scale-ups is anders omdat ze gigantisch groeipotentieel hebben. Daar past een flexibele samenwerking en een snelle testgedreven aanpak het beste bij. Onze aanpak en ervaring zijn een waardevolle toevoeging voor scale-ups die op zoek zijn naar professioneel online marketing advies. Bij deze doelgroep is snelheid en flexibiliteit van groot belang. En wij hebben gezien dat de grotere marketing bureaus moeite hebben met dit snelle schakelen.

Daarnaast hebben de grote bureaus een gebrek aan T-shaped marketeers: een marketeer die een brede basiskennis heeft over alle onderdelen van marketing, naast hun specialisatie. En dat hebben wij wel. Daardoor overzien wij de gehele strategie, leggen verbanden tussen verschillende specialismen en sturen zo op 2 tot 3 keer snellere groei.”

www.bastianlewis.agency

 

Lees ook:

[Vacatures] Clear Channel zoekt een Ad Operations Specialist

25-09-2023 | 10:23:00
Clear Channel is per direct op zoek naar Ad Operations Specialist 

[Cross Media Adverteerder 2023] Luke van Veen over Samsung

25-09-2023 | 10:17:13
Samsung is door The Invaders voorgedragen als Adverteerder van het jaar. We spreken Luke van Veen

[Cross Media Adverteerder 2023] Eelco Kuijpers & Stéphanie Langendoen over Moeke

25-09-2023 | 10:07:03
Moeke is door SuperRebel voorgedragen als Adverteerder van het jaar. We spreken Eelco Kuijpers & Stéphanie Langendoen van de Meyer Horeca Groep over Moeke.

Mutant ontwikkelt creatieve 360-graden campagne Fruitz

25-09-2023 | 09:00:00
Deze campagne belicht de boodschap dat iedereen van diverse achtergronden, seksuele geaardheden en liefdesinteresses de ruimte heeft om zichzelf te zijn

[Grow] Dit hebben we geleerd van één jaar Seamless ads

19-09-2023 | 10:06:00
Een jaar na de lancering op het DPG Media Netwerk concluderen we dat de verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.