Stijn Zwinkels Managing Partner Glasnost

Stijn Zwinkels Managing Partner Glasnost

Stijn Zwinkels heeft sinds 1 mei 2024 de leiding bij Glasnost, onderdeel van ACE. Stijn Zwinkels heeft het stokje overgenomen van Henk Boersen, die zich als Head of ACE Accelerate richt op de ontwikkeling van geïntegreerde marketingcommunicatie proposities, waaronder PR, social, influencer marketing en content. Samen met Sophie Benink, Creative Strategy Director en Xanne Liebregts, Client Service Director/PR Director, vormt Stijn Zwinkels het managementteam.

De afgelopen jaren stonden bij Glasnost in het teken van de transitie binnen ACE. Met een scherpe focus op PR en het bouwen aan een senior team heeft het bureau stappen gezet in volwassenheid. Het binnenhalen van klanten zoals Kruidvat, Rituals en Maandag, die zowel corporate als marketing PR beleggen bij het bureau, onderstrepen het nieuwe creatieve geluid van het bureau. In de komende fase draait het om de integratie met andere ACE bureaus en innovatie in proposities.

Stijn Zwinkels: "Voor mij zit de kracht van Glasnost in het naadloos integreren van marketing- en corporate PR op een manier die typerend is voor ons creatieve DNA. Samen met het team kijk ik uit naar het innoveren van PR-campagnes die geworteld zijn in maatschappelijke relevantie en die worden versterkt door opvallende nieuwsmomenten, creativiteit en een krachtig netwerk van media en influencers. Samen streven we ernaar om werk te leveren dat de norm overstijgt en echt opvalt in de markt. Dit is nog maar het begin van ons avontuur!"

Henk Boersen: "Het is tijd om plaats te maken voor de nieuwe generatie leiders binnen Glasnost. Stijn is in alle opzichten de juiste persoon om het bureau naar de next level te brengen. Hij staat dicht op de inhoud en de klanten. Wat mij betreft de perfecte mix voor deze nieuwe fase. Na ruim 10 jaar bouwen aan Glasnost kijk ik er zeer naar uit om het nieuwe geluid van ACE door te vertalen naar geïntegreerde proposities. Natuurlijk is dat even wennen, maar het geeft ook energie om met al dat talent binnen ACE aan de slag te gaan."

www.glasnost.amsterdam

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Magnum doet onderzoek naar zelfvertrouwen Gen Z'ers

11-06-2024 | 12:11:00
Kwart Gen-Z'ers kan zich op social media beter uiten dan bij vrienden blijkt uit onderzoek van Magnum

DDB Amsterdam ontwikkelt campagne Kruidvat en Stichting Armoedefonds

06-06-2024 | 11:50:00
Uit onderzoek van Ipsos I&O blijkt dat één op de zeven volwassen Nederlanders (15%) kampt met verzorgingsarmoede

[Dutch PR Awards 2024] Glasnost: Vodafone Memory Recall (Geef je telefoon een langer leven)

07-05-2024 | 09:14:00
Als Creative Agency helpt Food Cabinet merken en organisaties impact te maken

[Dutch PR Awards 2024] Glasnost: Shared Shop van Vodafone Business

07-05-2024 | 08:56:00
Vodafone Business vraagt Glasnost aan MKB-bedrijven te laten zien dat Vodafone Business hun partner voor vooruitgang is

Magnum bundelt krachten met Troye Sivan

30-04-2024 | 11:10:00
Ze maakten samen drie remixen van zijn nummer Honey, passend bij de ijssmaken die zijn gebaseerd op verschillende stemmingen: Euphoria, Chill en Wonder

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.