STL kiest na pitch voor creatief bureau finally an agency

STL kiest na pitch voor creatief bureau finally an agency

STL (Sectorinstituut Transport en Logistiek) is met finally an agency een tweejarige samenwerking aangegaan om door middel van campagnes de situatie op de arbeidsmarkt te verbeteren - specifiek het behoud van vakbekwaam personeel.

De samenwerking is afgetrapt met de ontwikkeling van een brand awareness campagne, gericht op onder andere de mentale en fysieke fitheid van vrachtwagenchauffeurs, die in juli live zal gaan.

Lisa van Zijl, verantwoordelijk voor Business Development & Marketing bij finally: "De wereld van transport en logistiek is erg dynamisch. Natuurlijk kent het veel vrijheid, maar het is ook onderhevig aan ontwikkelingen en veranderingen. En dat betekent dat we een volledige subcultuur in beweging moeten krijgen. Hoe gaan we bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeurs bewuster laten eten, beter helpen slapen of slimmer om laten gaan met hun financiën? Finally ontwikkelt graag campagnes voor gedragsverandering. Met ons plan voor STL zijn we ervan overtuigd dat iedereen goed op weg is én blijft."

Melissa Knape, Manager Marketing en Communicatie bij STL: "Samen met finally an agency wil STL medewerkers in de transport en logistiek bewust maken dat zelfregie, leren en ontwikkelen, veiligheid en gezonde leefstijl bijdragen aan langdurig werkplezier. Wij kijken uit naar onze creatieve samenwerking en vertrouwen op succesvolle resultaten."

www.finallyanagency.nl

www.stl.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Finally an Agency ontwikkelt brandmovie voor whiskeymerk Laphroaig

18-07-2024 | 18:55:00
Finally an Agency heeft in samenwerking met het whiskymerk Laphroaig een brandmovie ontwikkeld. Deze film, die de smaken van Laphroaig whisky weerspiegelt, neemt kijkers mee op reis door het  landschap van het eiland Islay, waar de whisky zijn oorsprong vindt

Finally an Agency ontwikkelt ATL-campagne voor Fanta

16-07-2024 | 11:14:00
Finally an agency ontwikkelde in opdracht van Coca-Cola een ATL-campagne voor Nederland en België.

Finally lanceert mini-docu bij  tienjarig jubileum Codarts Rotterdam

28-06-2024 | 09:33:00
Codarts Rotterdam viert het tienjarig jubileum van het Student Life-programma met een mini-documentaire, gecreëerd door finally an agency.

[Vacatures] finally an agency zoekt een Concept Creative (medior / senior)

13-05-2024 | 09:15:00
finally an agency is per direct op zoek naar Concept Creative (medior / senior) 32-40 uur per week

[Vacatures] finally an agency zoekt een Project Manager (medior / senior)

13-05-2024 | 09:01:00
finally an agency is per direct op zoek naar Project Manager (medior / senior) 32-40 uur per week

Uitgelicht





Abonneer je op onze nieuwsbrief.