Storyboard zet Bridget Maasland in voor pr-strategie PowerSlim

Storyboard zet Bridget Maasland in voor pr-strategie PowerSlim

Bridget Maasland is de komende maanden het gezicht van PowerSlim. Ze is te zien in de campagne van het afslankprogramma. Content- en influencerbureau Storyboard bedacht de pr-strategie.

De campagne bestaat onder meer uit een samenwerking met RTL Boulevard en verschillende pr-momenten en heeft een looptijd van een jaar. Via haar eigen socialmediakanalen en die van PowerSlim houdt Bridget haar fans op de hoogte van haar afslankavontuur. Ook komt er een interview in Vrouw Magazine te staan.

Martijn de Kemp, CEO van Storyboard: “PowerSlim richt zich op moeders die het maximale uit het leven willen halen. Data toonde al aan dat Bridget een uitstekende match is, daarnaast neemt ze haar 307.000 volgers op Instagram iedere dag mee in haar drukke werkschema en gezinsleven. Als het haar lukt om in korte tijd af te vallen, dan inspireert dat anderen ook. Bridget is de laatste tijd natuurlijk veelvuldig in het nieuws, wat aan de basis staat van onze pr-matige samenwerking met PowerSlim.”

Stephan Hinneman, CEO bij PowerSlim: “We zijn een merk dat mensen helpt om weer zelfverzekerd en gelukkig in het leven te staan. Powervrouw Bridget past daar uitstekend bij. Storyboard heeft op basis van hun creativiteit en netwerk de perfecte influencercampagne ontwikkeld en met Bridget een naadloze match gevonden.”

www.storyboard.amsterdam
www.powerslim.nl

 

Meld je aan voor de Marketing Report nieuwsbrief

Volg Marketing Report op Twitter

Word lid van de Marketing Report Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatieUitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.