STROOM en M2|OC gaan samen verder onder de naam STROOM

STROOM en M2|OC gaan samen verder onder de naam STROOM

De mediabureaus M2|OC en STROOM, beiden onderdeel van het Candid platform, kondigen de integratie aan van hun bureaus. Vanaf 3 juli zullen ze gezamenlijk opereren onder de naam STROOM: energie voor groei.

Het bureau wordt geleid door Samantha Catsburg (CEO), voorheen Managing Director van STROOM. Samantha wordt bijgestaan door Chief Client Officer Lars Vink (voorheen Managing Director van M2|OC) en Chief Financial Officer Dennis van der Geer. Gezamenlijk vormen zij de directie van het media- en performance bureau.

Integratie

Deze integratie stelt het bureau in staat een bredere en betere dienstverlening aan te bieden. De performance en e-commerce specialisten van M2|OC vormen een waardevolle toevoeging aan het huidige STROOM, en voor de M2|OC klanten staat nu een nóg breder consultant team klaar. Het bureau bestaat in totaal uit 90 mediaspecialisten met kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Het media performance bureau STROOM is hiermee het beste en meest complete lokale bureau als alternatief voor de grote internationale netwerken.

Mediacommerce: eerste in de categorie

Veel merken bereiken momenteel een groeiplafond, waarbij een extra media investering afnemende meeropbrengsten oplevert qua bereik en omzet. Het nieuwe STROOM richt zich op duurzame groei via Mediacommerce: een datagedreven aanpak maakt merk- en performance media-investeringen volledig accountable, waarbij het business resultaat leidend is. Deze propositie vormt een nieuwe categorie in het communicatie landschap. Een nieuw ontwikkeld model ligt hieraan ten grondslag: door de lange termijn merk ontwikkelingen op korte termijn meetbaar te maken, kan effectief gestuurd worden op merk en performance.

Samantha Catsburg, CEO van STROOM: "Klanten hebben steeds meer behoefte aan groeiconsultancy, begeleiding bij accountable media en zowel korte termijn sales als lange termijn merkopbouw. Het doorbreken van het performance plafond, is voor alle merken relevant. Ik zie het als een enorme eer om dit team van 90 gedreven collega’s te mogen begeleiden."

Rudiger Wanck, CEO van het Candid platform: "De missie van ons platform is om complexiteit te verminderen in de zich snel ontwikkelende media- en marketingindustrie. Met het samenbrengen van de bureaus behouden  we - naast onze brand en comms pilaar - ons mediaspecialisme en bundelen we tegelijkertijd de krachten van twee sterke bureaus. STROOM kan zo niet allen haar klanten nog beter bedienen maar treedt nu ook qua volume toe tot de grootste mediabureaus van Nederland.’"

Portfolio

Het bureau werkt gezamenlijk voor nationale en internationale A-merken zoals ENGIE, Nintendo, DPG, Hero, Omoda, Univé, Amazon Ring, Vakantiediscounter, Maxi-Cosi, Blokker, Delta Fiber, BSH, Dille & Kamille, AFAS software, PwC, Playmobil, Makro en Bike Totaal.

www.stroom.com

www.candidplatform.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Zorgverzekeraar ONVZ kiest STROOM

12-06-2024 | 12:25:26
STROOM wordt verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning en -inkoop

N=5 ontwikkelt SIRE campagne: Vind je lichtpuntje en durf te hopen

09-01-2024 | 11:51:00
Met de campagne willen ze Nederlanders aanmoedigen om te ontdekken wat hen hoop geeft

[Column] Matthijs Kloezeman (Stroom): Aim for fame: minder budget, meer effect

20-09-2023 | 12:17:00
Hoe kan je met een bescheiden budget een zo effectief mogelijke campagne realiseren?

STROOM wint NGF-pitch en start campagne Welcome to the club

09-05-2023 | 10:57:00
De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) is klant geworden bij mediabureau STROOM. Welcome to the club is het thema van de campagne, die op 15 mei van start gaat

STROOM & De Media Maatschap gaan samen verder

30-06-2022 | 15:29:34
STROOM en De Media Maatschap (DMM) gaan samen verder onder de naam STROOM – Energie voor groei. Vanaf oktober 2021 is DMM aangesloten bij het Candid-platform en zijn de eerste stappen gezet richting een verregaande samenwerking met STROOM

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.