Stukje van Mij van Dentsu Creative (KPN) en Refurb van Le Pub (Philips) op shortlists

Stukje van Mij van Dentsu Creative (KPN) en Refurb van Le Pub (Philips) op shortlists

Nederland doet het dit jaar relatief goed met de vermeldingen op de shortlists bij de Cannes Lions.

Stukje van Mij de voor KPN ontwikkelde campagne van Dentsu Creative (met medewerking van Ambassadors) heeft twee extra vermeldingen op shortlists gekregen in de categorie Creative Strategy in de subcategorie Audience Insights en Corporate Purpose & social Responsability. Eerder had Stukje van Mij al de nodige vermeldingen in shortlists gekregen en een Zilveren Lion gewonnen.

Ook Beer Retirement Account van Media.Monks die voor Poker Beer is gemaakt heeft twee extra nominaties in de categorie Creative Strategy Consumer Goods en Market Disruption verkregen.

De Philips-campagne Refurb van Le Pub (Publicis Groupe) heeft twee shortlist vermeldingen verkregen bij de Cannes Lions: in de subcategorie Expérience Transformation in de categorie Creative Business Transformation en in de subcategorie Creative Commerce in de categorie Sustainable Commerce.

The Mammot Meatbal die door VML Amsterdam samen met VML Antwerpen (WPP-bureau) is gemaakt heeft twee shortlist nominaties verkregen in de subcategorie Marketing Disruption en Brand Purpose & Innovation in de categorie Creative Business Transformation.

Flora Skip the Cow van Blue Band (Flora Plant) dat ontwikkeld is door Upfield Amsterdam met Pablo Londen in de categorie Creative Strategy in de subcategorie Consumer Goods en de campagne Pink Chip van AKQA Amsterdam kreeg een extra nominatie in de subcategorie Use of Digital Platforms in de categorie Creative Strategy in de subcategorie Data & Analytics.

De winnaars van deze shortlistvermeldingen worden donderdag 20 juni bekend.

www.canneslions.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

Pitch in Sneltreinvaart 2024: RAW en bol blikken terug

09-07-2024 | 10:39:00
RAW en bol hebben het succes van de Treinpitch 2024 gevierd. Als onderdeel van het 'Stay Grounded' initiatief, reisde RAW per trein naar Cannes

Merken100 2024: IKEA meest invloedrijke merk in Nederland

26-06-2024 | 20:30:00
Marketing Report lanceert na lange en intensieve voorbereiding de Merken100, een nieuwe Currency for Brands. De Merken100 meet de invloed die merken hebben

Serviceplan Group wint 14 awards tijdens Cannes Lions 2024

26-06-2024 | 12:38:00
De internationale Serviceplan Group nam tijdens het 71ste Cannes Lions Festival 3 Gouden, 3 Zilveren en 8 Bronzen Lions mee naar huis

Victoria Warmerdam (OAK Motion Pictures) wint 5 prijzen bij Young Director Awards

24-06-2024 | 00:33:00
Victoria Warmerdam heeft Bij de Cannes Lions vijf Young Director Awards gewonnen voor de korte film Ik ben geen Robot. Daarbij heeft ze de Special Jury Award gewonnen alsmede Gold Screen-awards in de categorie├źn Comedy, Short Film, Creative Use of Sound en Passion Project

AKQA Amsterdam wint twee extra Gouden Lions

21-06-2024 | 21:00:00
De campagne Pink Chip van DeGiro en UN Women die door AKQA Amsterdam ontwikkeld is, won twee extra Gouden Lions in de categorie Sustainable Development Goals (subcategorie Reduced inequalities) en Lion for Change (Glass)
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.