Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

Sifan Hassan heeft zich vlak voor het WK Atletiek verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

De meervoudig wereld- en Olympisch kampioene zet zich de komende jaren actief in voor deze speler op de Nederlandse vakantieparkenmarkt.

René Peul, Brand Director van Summio Parcs: “Als je tijd voor jezelf neemt, doe het dan op de allerbeste manier: The best quality time. Als ambassadeur zal Sifan Hassan schitteren in diverse video's van Summio Parcs, waar tijd centraal staat en we Sifans sympathieke persoonlijkheid zien. Zo brengt zij ons merkverhaal tot leven.”

Sifan Hassan: “Ik werk hard voor mijn succes en ik weet hoe belangrijk het is om daarnaast tijd te creëren om tot rust te komen. Na al mijn zware trainingen en mijn drukke wedstrijdseizoen maak ik altijd tijd vrij om mijn lichaam en mijn hoofd rust te geven. Ik doe dat het liefst in de natuur, een mooie omgeving waar ik weer energie opdoe. Ik zie teveel mensen in de huidige tijd te weinig tijd nemen om tot rust te komen of mensen die moeite hebben met de hectiek van het alledaagse leven. In mijn gesprekken met Summio Parcs was het bijzonder om te zien dat dat is wat zij hun gasten biedt. Ik zet me daar graag voor in.”

www.summio.nl

www.mediatic.eu

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Onderzoek] Trustoo: Eén op de drie huiseigenaren opgelicht bij een klus aan huis

02-07-2024 | 06:00:00
34 procent van alle Nederlandse huiseigenaren zegt weleens te zijn opgelicht door een klusjesman, zoals timmermannen, schilders, loodgieters en elektriciens

Nyima Sanneh PR-consultant Mediatic

06-06-2024 | 09:49:00
Nyima Sanneh komt over van SimplyPR en richt zich op het vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid van verschillende opdrachtgevers

Beep for Help benoemt Charlotte Eggens tot Head of Marketing

08-05-2024 | 08:59:01
Charlotte Eggens is per direct aangesteld als Head of Marketing van het niet-medische hulpplatform Beep for Help

CheapTickets.nl start eerste volledig AI-gestuurde vlucht

28-03-2024 | 08:45:00
AI(R)-vluchten maken tickets spotgoedkoop dankzij wegbezuinigen bemanning

DeWarmte winnaar iF Design Award 2024

08-03-2024 | 10:54:17
Warmtepomp AO gekozen tot winnaar in productcategorie Building Technology

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.