Marketing Report
Summio Parcs sponsort Sifan Hassan nieuws

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

Sifan Hassan heeft zich vlak voor het WK Atletiek verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

De meervoudig wereld- en Olympisch kampioene zet zich de komende jaren actief in voor deze speler op de Nederlandse vakantieparkenmarkt.

René Peul, Brand Director van Summio Parcs: “Als je tijd voor jezelf neemt, doe het dan op de allerbeste manier: The best quality time. Als ambassadeur zal Sifan Hassan schitteren in diverse video's van Summio Parcs, waar tijd centraal staat en we Sifans sympathieke persoonlijkheid zien. Zo brengt zij ons merkverhaal tot leven.”

Sifan Hassan: “Ik werk hard voor mijn succes en ik weet hoe belangrijk het is om daarnaast tijd te creëren om tot rust te komen. Na al mijn zware trainingen en mijn drukke wedstrijdseizoen maak ik altijd tijd vrij om mijn lichaam en mijn hoofd rust te geven. Ik doe dat het liefst in de natuur, een mooie omgeving waar ik weer energie opdoe. Ik zie teveel mensen in de huidige tijd te weinig tijd nemen om tot rust te komen of mensen die moeite hebben met de hectiek van het alledaagse leven. In mijn gesprekken met Summio Parcs was het bijzonder om te zien dat dat is wat zij hun gasten biedt. Ik zet me daar graag voor in.”

www.summio.nl

www.mediatic.eu

Lees ook:

[Interview] Michiel Verstraten: LinkedIn als alternatief voor cold calling in de B2B

27-02-2024 | 13:16:00
Zorg voor een steengoed CRM-systeem. Je volgende nieuwe klant zit al in je netwerk en je moet dus zorgen dat je top of mind bent

Nederlanders zochten vaker psychologische hulp in 2023

27-02-2024 | 12:17:00
De grootste groei vond in het totaal aantal aanvragen voor psychologen, mediators en relatietherapeuten tussen december 2023 en januari 2024 plaats.

[Interview] Thomas Bekker & Dennis Mensink: Mediatic barst uit z’n voegen

22-02-2024 | 15:49:00
PR- en contentbureau voor impactpartijen Mediatic groet als kool, zowel nationaal als internationaal

[Interview] Esther van der Storm (STORMPUNT): Iedereen is creatief

14-02-2024 | 10:48:00
Na drie jaar als strategisch adviseur bij het UWV, weet Esther van der Storm het zeker: zelf ondernemer worden is haar droom

Een op drie werknemers wil kerstpakket doneren

15-12-2023 | 11:11:00
Kwart van hen minder gemotiveerd bij uitblijven eindejaarsgeschenk

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.