Marketing Report
Summio Parcs sponsort Sifan Hassan nieuws

Summio Parcs sponsort Sifan Hassan

Sifan Hassan heeft zich vlak voor het WK Atletiek verbonden aan vakantieparkenmerk Summio Parcs. Global Sports Communication en Summio Parcs werken de komende twee jaar samen.

De meervoudig wereld- en Olympisch kampioene zet zich de komende jaren actief in voor deze speler op de Nederlandse vakantieparkenmarkt.

René Peul, Brand Director van Summio Parcs: “Als je tijd voor jezelf neemt, doe het dan op de allerbeste manier: The best quality time. Als ambassadeur zal Sifan Hassan schitteren in diverse video's van Summio Parcs, waar tijd centraal staat en we Sifans sympathieke persoonlijkheid zien. Zo brengt zij ons merkverhaal tot leven.”

Sifan Hassan: “Ik werk hard voor mijn succes en ik weet hoe belangrijk het is om daarnaast tijd te creëren om tot rust te komen. Na al mijn zware trainingen en mijn drukke wedstrijdseizoen maak ik altijd tijd vrij om mijn lichaam en mijn hoofd rust te geven. Ik doe dat het liefst in de natuur, een mooie omgeving waar ik weer energie opdoe. Ik zie teveel mensen in de huidige tijd te weinig tijd nemen om tot rust te komen of mensen die moeite hebben met de hectiek van het alledaagse leven. In mijn gesprekken met Summio Parcs was het bijzonder om te zien dat dat is wat zij hun gasten biedt. Ik zet me daar graag voor in.”

www.summio.nl

www.mediatic.eu

Lees ook:

[Onderzoek] Grootste uitdaging retail: verschuivende consumentenverwachtingen

28-08-2023 | 12:00:49
Marketingprioriteiten liggen op winstgevendheid, efficiënte targetting en klantloyaliteit

[Vacatures] Mediatic zoekt een Contentstrateeg

17-08-2023 | 09:13:00
Mediatic is per direct op zoek naar een Contentstrateeg 36-40 uur

[Interview] Claudia Wehmeijer over de Pride-campagne van Baker McKenzie

08-08-2023 | 17:43:59
De tas met een boodschap en kleurrijk regenboogontwerp is een symbool geworden van de wereldwijde verbindingen en de commitment aan duurzaamheid, inclusie, diversiteit en gelijkheid

Merijn Everaarts, Peter de Boer en Carlijn Postma in Raad van Advies Mediatic

25-07-2023 | 15:55:00
Ondernemers Merijn Everaarts (Dopper), Carlijn Postma (ex-The Post en auteur Bingemarketing) en Peter de Boer (ex-Onna Onna) vormen per direct de Raad van Advies (RvA) van pr- en contentmarketingbureau Mediatic

[Interview] Eric Bartels (Become Alliance): Traditionele marketing is achterhaald

28-06-2023 | 16:43:00
Eric Bartels helpt ondernemers, bedrijven en managers om van een typisch industriële, winst-gedreven Henry Ford-mindset naar een post-industriële, purpose-gedreven Stradivarius-mindset te gaan

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.