Marketing Report
SuperRebel Agency helpt SuitUp met identiteit en campagne

SuperRebel Agency helpt SuitUp met identiteit en campagne

SuperRebel Agency heeft SuitUp ondersteund bij het aanscherpen van de identiteit en ontwikkeling van een nieuwe campagne die moet zorgen voor meer naamsbekendheid en vooral ook nieuwe leads. Waarbij het gaat om A-merken. Vanuit de positionering Dresscode for Company Pride is een nieuwe campagne ontwikkeld met als doel om alle vooroordelen ten opzichte van bedrijfskleding weg te nemen en merkvoorkeur te creëren voor SuitUp.

Bonnie van Doorn, managing director bij SuperRebel: "Iedere suggestieve vraag beantwoorden we in de campagne met S**T UP. Het grapje zorgt ervoor dat de naam nog sneller dan normaal blijft hangen. En dat is de reden waarom deze campagne een tikkeltje eigenwijs en vooral brutaal is. Ofwel bold-outspoken-smart en stylish."

De campagne is tot het einde van het jaar te zien online en in special interest magazines als FD Persoonlijk. 

SuitUp is een dynamisch, jong en creatief corporate modehuis opgericht in 2011. Door hun onconventionele benadering van corporate fashion is Suit Up gespecialiseerd in het creëren van corporate fashion concepten die mensen niet snel vergeten.

SuitUp streeft ernaar modieuze maar comfortabele kleding te creëren die werknemers met trots dragen, zelfs als ze niet aan het werk zijn. Zodat ze volwaardige merkambassadeurs worden. Terwijl ze de merkwaarden, identiteit en dresscode van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen, is SuitUp ook toonaangevend als het gaat om duurzaamheid.

www.suitupnow.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.