SuperRebel Agency ontwikkelt always on campagne SolarEdge Home

SuperRebel Agency ontwikkelt always on campagne SolarEdge Home

SolarEdge heeft zojuist haar product SolarEdge Home op de Nederlandse markt gelanceerd. Hiervoor heeft SuperRebel Agency een introductie- en imagocampagne ontwikkeld.

Qua timing kunnen we ons allemaal geen beter moment voorstellen. Iedereen wil van het gas af. En zonnepanelen en duurzaamheid zijn het gesprek van de dag. SolarEdge begeeft zich in een markt met heel veel spelers met weinig naamsbekendheid. Met als gevolg dat mensen soms niet eens weten wat ze kopen. Merken zullen dus de komende tijd steeds belangrijker worden.

Zelf bepalen hoe je efficiënt met energie omgaat

In de markt van omvormers is SolarEdge relatief bekend. Het merk heeft de potentie om een heel sterk merk te worden in zowel de b2b als b2c markt. SolarEdge levert hoge kwaliteit producten. De technologie is high end en helemaal on edge. Met de omvormers van SolarEdge haal je de beste technologie in huis en door gebruik van de app bepaal je helemaal zelf hoe je zo efficient mogelijk met je energie omgaat. Dit is het inzicht en uitgangspunt voor de nieuwe campagne waarin we mensen laten zien die heel stellig zeggen dat ze zelf willen bepalen hoeveel energie bepaalde zaken hun kosten.

Always On campagne

We zijn gestart met een campagne waarin (bekende) mensen zeggen dat ze gaan overstappen naar SolarEdge. De campagne wordt daarna stelliger. We zien gebruikers van SolarEdge die zeggen dat ze liever zelf bepalen hoeveel energie bepaalde zaken ze kost. Als je inderdaad zelf wil bepalen hoe je met je energie omgaat dan kan je niet zonder SolarEdge. De campagne is brutaal, stellig en heeft mileage en is in executie en copy onderscheidend. Qua media is gekozen voor online gecombineerd met offline. De campagne always on is gestart met een 1/1 pagina in Het Algemeen Dagblad. Begin volgend jaar volgt ook een campagne voor SolarEdge Business, waar nu de laatste hand aan gelegd wordt. 

www.superrebel.com

www.solaredge.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.