SuperRebel ontwikkelt campagne DCB Energy Tankt Vooruit

SuperRebel ontwikkelt campagne DCB Energy Tankt Vooruit

DCB Energy sloeg 10 jaar geleden een weg in waarbij duurzaam rijden voor iedere weggebruiker toegankelijk werd. Niet omdat de overstap naar schone brandstof onvermijdelijk is in 2025, maar omdat ze iedereen in de logistieke sector willen voorzien van schone brandstoffen als CNG+, LNG, groengas, waterstof, HVO100 én snelladers voor je bedrijfswagen of truck.

Bij DCB noemen ze dit vanaf nu vooruit tanken. Dit kun je doen bij de DCB Energy Hubs en bij partners met de DCB Energy Card in de Benelux en Duitsland. 

Fuel your future, DCB Energy

Om campagne te voeren voor verduurzaming koos DCB Energy voor een samenwerking met SUPERREBEL AGENCY. Zij hebben de positionering aangescherpt en een online en offline campagne ontwikkeld. Online, maar ook in onder andere Het Financieele Dagblad en vakmedia als Logistiek.nl. Op basis van het big idea zijn heel veel verschillende uitingen ontwikkeld die er samen voor zullen gaan zorgen dat DCB hét merk wordt als het gaat om clean fuels voor transport en logistiek. 

www.superrebel.com

www.dcbenergy.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Column] Arjan Hoekstra (SuperRebel): De omgekeerde wereld

02-07-2024 | 11:49:00
Tijdens de PR Awards was het de omgekeerde wereld en vielen we als creative agency tussen de PR-bureaus in de prijzen

SuperRebel geeft Teamleader focus

01-07-2024 | 08:56:49
Het bedrijf wilde een stap zetten op het vlak van communicatie en schakelde SuperRebel in om dit te verbeteren en een campagne te ontwikkelen.

SuperRebel ontwikkelt merkstrategie voor DCB

28-06-2024 | 09:13:08
Het bedrijf is bekend van pompstations waar duurzame(re) brandstoffen te tanken zijn.

[Dutch PR Awards 2024 WINNAAR] SuperRebel: Ok Bloomer

27-06-2024 | 13:00:00
SuperRebel Agency is an independent, internationally oriented creative company. We develop brave new brands and we energize existing brands

[Marketing Report Cannes 2024] Lodewijk Varossieau over SuperRebel Group

21-06-2024 | 11:29:00
New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.