Marketing Report
SuperRebel ontwikkelt social campagnes voor PW Interiors

SuperRebel ontwikkelt social campagnes voor PW Interiors

Dankzij de ontwikkelde identity en outdoor campagnes van SuperRebel Agency staan de sfeermakers van Pallet Wood inmiddels bekend als PW Interiors. Nu was het de beurt aan SuperRebel Digital om de ijzersterke merkwaarden van PW om te zetten naar waardevolle resultaten op social media en vooral in de showroom, of nog beter: Bij ons in de PW. Daar vinden klanten de grootste en meest exclusieve collectie boomstamtafels van Nederland.

Create

Naast een herkenbare huisstijl beschikt PW vooral ook over een eigen, prikkelende tone-of-voice. Dit samen vormt de basis voor een social advertising campagne, die flink aan de boom schudt. Het zijn de uitdagende teksten als Bent u rijp voor de inrichting? gecombineerd met functionele productinformatie. Aangevuld met foto’s van de mooiste en meest exclusieve boomstamtafels en foto’s van ons in de PW is het een campagne geworden, die voor PW de plank raak slaat.

Produce

Voor de campagne is de website van PW aangepast en opnieuw ingericht, voorzien van effectieve call-to-actions. Daarnaast zorgde SuperRebel voor de inrichting van de verschillende social kanalen met video, carrousels en posts. Qua uitingen is er een effectieve mix ontstaan van brand-gerelateerde en productgerichte posts, ingezet op Facebook, Instagram en Google Ads.

Perform

In een campagneperiode van een maand is het websitebezoek van maandelijks gemiddeld 500 gestegen naar 4500 bezoekers. Het bereik op social is gestegen met 440.000 views en meer dan 1 miljoen weergaves. Ook werd er 14.500 keer geklikt op de links op social kanalen en leverden de verschillende postings 1700 reacties op en 425 opmerkingen op social. Uit de cijfers blijkt dat er heel erg veel mensen rijp zijn voor de inrichting en graag bij PW komen om een exclusieve boomstamtafel uit te zoeken.

SuperRebel

Superrebel agency is an independent, internationally oriented creative company. We develop brave new brands and we energize existing brands. We are a boutique agency with a strong design and tech operation. Everything at superrebel agency is driven by creativity. Our clients are inspiring entrepreneurs and entrepreneurial marketeers. Together we maximize brand value. We create strong ideas that influence culture and people and build intense relationships between companies and their customers. We help our clients to take brave and bold decisions and to make things simple and understandable. That's why we are the 'creative agency for brave brands'. Like to know how we do it? Check out our cases.

www.superrebel.com


Lees ook:

SuperRebel Digital rolt #LikeABosch uit op social media

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.