Swiss Sense kiest LEWIS voor pr en influencermarketing

Swiss Sense kiest LEWIS voor pr en influencermarketing

LEWIS Amsterdam is gestart met pr-activiteiten en influencermarketing voor het Nederlandse merk Swiss Sense. Het bedrijf in slaapproducten werkt al twee jaar met LEWIS in België en start nu ook met het bureau in Nederland.

Swiss Sense wil meer zichtbaarheid creëren voor het merk, de boodschap en de producten. LEWIS ondersteunt dan ook zowel op het vlak van marketing- en productpr als op het vlak van influencermarketing.

Halverwege 2020 werkte LEWIS al op projectbasis voor Swiss Sense en produceerde onder meer al een campagne voor Swiss Sense in de Benelux en Duitsland: Goed slapen is het mooiste geschenk. Deze campagne bestond onder andere uit een videoserie, influencersamenwerkingen en media-pitches. Swiss Sense breidt de samenwerking met LEWIS nu uit naar een structurele samenwerking.

Renée Rijken, PR lead Nederland bij Swiss Sense: “We hadden een kickstart met elkaar onder meer dankzij de samenwerking rondom de eindejaarscampagne. Daaraan geven we nu graag een vervolg. LEWIS heeft een bewezen trackrecord en een sterk netwerk in media en influencers. We kijken er dan ook naar uit om samen mooie resultaten te realiseren.”

Merel Dudok van Heel, Head of Consumer Division LEWIS Nederland: “Ons team is heel trots om zich te verbinden aan een merk als Swiss Sense. We mochten met de allesomvattende campagne in december al proeven hoe het is om te werken voor deze slaapspecialist. Dat smaakte naar meer. Nederland gaat het komende jaar nog veel meer mooie campagnes voorbij zien komen van Swiss Sense.”

www.swisssense.nl
www.teamlewis.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.