Marketing Report
Talpa eCommerce neemt RegioDeals over nieuws

Talpa eCommerce neemt RegioDeals over

Talpa eCommerce, eigenaar van onder andere de platformen ActievandeDag en VakantieVeilingen, heeft overeenstemming bereikt met betrekking tot de overname van het bedrijf RegioDeals. RegioDeals is gespecialiseerd in lokale aanbiedingen en kortingsacties. Met deze strategische overname versterkt Talpa eCommerce zijn lokale positie en ontstaan nieuwe mogelijkheden voor groei en samenwerkingen.

RegioDeals is in de afgelopen 10 jaar een bekende naam geworden in Noord-Holland. Dankzij een uitgebreid netwerk van lokale ondernemers, voorziet RegioDeals klanten van lokale aanbiedingen en kortingsacties in horeca, overnachtingen, wellness en meer.

Met de overname van RegioDeals geeft Talpa eCommerce een krachtige impuls aan zijn lokale strategie. Dankzij de expertise en het netwerk van RegioDeals, kan het huidige aanbod op de dealsite ActievandeDag en veilingplatformen uitbreiden met lokale deals. Klanten kunnen hierdoor profiteren van een nog groter aanbod van vrije tijd gerelateerde belevenissen en producten. Ook voor de aanbieders op het platform, de partners, ontstaan met de overname uitgeebreidere mogelijkheden.

Caroline Ammerlaan, CEO van Talpa eCommerce: "De overname van RegioDeals is een belangrijke stap voor Talpa eCommerce. We zijn enthousiast om het talent en de lokale expertise van het RegioDeals team te verwelkomen. Met elkaar zullen we onze lokale propositie versterken en, samen met onze partners, nieuwe mogelijkheden creëren om onze klanten van de leukste deals te voorzien. Daarmee sluit de overname perfect aan bij onze missie: Everyone a Winner.”

Kevin de Vries en Jeff Horstman, de oprichters van RegioDeals: “Dankzij Talpa eCommerce wordt onze droom om heel Nederland te voorzien van lokale deals versneld. Door de overeenkomsten in bedrijfscultuur en doelen voor onze klanten en partners, zijn wij ervan overtuigd dat de integratie van RegioDeals in Talpa eCommerce succesvol zal verlopen. We hebben veel zin in dit avontuur”.

Beide oprichters van RegioDeals hebben zich gecommitteerd om na de integratie ook een belangrijke rol te spelen in de verdere realisatie van de lokale strategie van Talpa eCommerce.

www.regiodeals.nl

www.talpanetwork.com

Talpa Entertainment Productions wordt Talpa Studios

25-09-2023 | 09:48:00
Talpa Entertainment Productions (Talpa) opgericht door John de Mol, bundelt alle activiteiten onder de naam Talpa Studios.

[Vacatures] Talpa Network zoekt een Junior Media-Analist

22-09-2023 | 10:43:00
Talpa Network is per direct op zoek naar een Junior Media-Analist · Hilversum

Talpa Network benoemt Nelleke Rienstra tot hoofd corporate communicatie

18-09-2023 | 12:02:00
Talpa Network heeft Nelleke Rienstra per 1 september 2023 benoemd tot hoofd corporate communicatie. Daarmee heeft ze ook de taken overgenomen die Erna Schmidt van januari 2020 tot maart 2023 invulling gaf als manager corporate communicatie

Arno Otto vertrekt bij Talpa Network   

18-09-2023 | 09:54:00
Per 1 oktober 2023 vertrekt Arno Otto bij Talpa Network. Sinds 2020 was hij werkzaam als Chief Transformation Officer.

[Vacatures] Talpa Network zoekt een Medewerker MCR

15-09-2023 | 10:23:00
Talpa Network is per direct op zoek naar een Medewerker MCR · Hilversum
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.