TAMBR ontwikkelt audio-identiteit Wehkamp

TAMBR ontwikkelt audio-identiteit Wehkamp

Als verlengstuk van haar merkstrategie lanceert Wehkamp een audio-identiteit, ontwikkeld door TAMBR. Een eigen geluid dat klinkt als het merk zelf: authentiek, een tikje rebels en helemaal van deze tijd. Een tune die past bij elke mood en elk moment van de dag, dat is het mooie van nu! 

Shura Vermeiren, Lead Content & Campagnes bij Wehkamp: "Wehkamp klinkt echt helemaal van nu. De sound past heel goed bij de merkstrategie die we hebben neergezet, waarmee we echt willen laten zien dat Wehkamp niet alleen een geschiedenis heeft van 71 jaar, maar juist ook heel erg vooruit kijkt."

Een vernieuwde merkstrategie

Vorig jaar kreeg Wehkamp een aangescherpte merkstrategie, gevat in Het mooie van nu. Zo kan Wehkamp blijven doen wat het altijd al deed: meegroeien met de tijdgeest en uitblinken in service. In een eigentijdse jas.

"Naast de merkstrategie waren logo, kleur en doelgroep belangrijke inspiratiebronnen voor de audio-identiteit. Dat resulteerde in een zachte, koraalrode klankkleur, onder meer bestaande uit vervormde (vrouwen)stemmen."

www.tambr.nl

www.wehkamp.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Willemijn van Hussen over sonic branding en audio-onderzoek van TAMBR

20-03-2024 | 11:27:20
Willemijn van Hussen is founder van TAMBR sonic branding. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio spreken we haar over sonic branding, audio onderzoek en het bereiken van doelgroepen.

19 maart 2024 | Marketing Report Radio | San Fu Maltha | Michael Hekking | Willemijn van Hussen | Roderick Cremers

19-03-2024 | 09:11:00
Marketing Report is een programma over creatie, media en data en is elke derde dinsdag van de maand te horen op de zakenzender New Business Radio. In Marketing Report ontvangen presentator Peter Wybenga en sidekick Bas Vlugt bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie. Marketing Report wordt gemaakt in samenwerking met mediabureau ZIGT

[Interview] Willemijn van Hussen over sonic branding en Tambr

16-02-2024 | 18:40:00
Willemijn van Hussen is samen met Niels de Jong oprichter en eigenaar van het sonic-branding bureau Tambr. We spreken haar over onder meer het 5-jarig bestaan, het fenomeen sonic branding en meer

[SHOWREEL!] TAMBR laat muziek werken voor merken

05-02-2024 | 16:16:00
Op basis van creativiteit en data ontwikkelen wij audio logo's, campagnes en complete sonic identities
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.