Targetspot (Azerion) gaat programmatic advertising verkopen van Dag en Nacht Media

Targetspot (Azerion) gaat programmatic advertising verkopen van Dag en Nacht Media

Dag en Nacht Media (dat onderdeel is van Podimo) heeft een contract afgesloten met de audiotak van Azerion, Targetspot. In deze samenwerking zal programmatic podcast advertising centraal staan. Voor directe inkoop van podcast advertising blijft Ad Alliance (onderdeel van RTL Nederland) de partner van Dag en Nacht Media.

Door de komst van programmatic podcast advertising, kunnen adverteerders hun doelgroep makkelijker bereiken en effectiever communiceren. Dit gebeurt door middel van geautomatiseerde processen die het mogelijk maken om advertenties in podcasts te plaatsen op basis van specifieke doelgroep kenmerken, interesses en gedragingen.

Targetspot zal een centrale rol spelen bij het faciliteren van het programmatic stuk binnen het netwerk van Dag en Nacht Media. Met deze samenwerking bundelen Dag en Nacht Media en Targetspot hun krachten om de groeiende markt voor podcast advertising in Nederland verder te stimuleren. Deze samenwerking belooft een spannende ontwikkeling te zijn voor zowel de podcastindustrie als de reclamewereld in Nederland.

Flip Kylian Adams, Strategy & Partnerships Manager van Dag en Nacht Media en Podimo: "Ons doel is om zoveel mogelijk adverteerders de kansen die podcast advertising biedt te laten benutten. Door samen te werken met Targetspot kunnen we onze dienstverlening uitbreiden met programmatic, wat het inkopen van campagnes in ons netwerk laagdrempeliger en schaalbaarder maakt voor mediabureaus en grote adverteerders."

Martijn Gerrits, Prodcut Owner Audio Azerion: ''Nu podcast zo groot is geworden en Dag en Nacht Netwerk schaal biedt, is programmatic de ideale toevoeging om reach te behalen bij de audio luisterende doelgroep.''  

www.dagennacht.nl

www.targetspot.com

www.azerion.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 
Lees ook:

[Vacancy] Azerion has a position for Accounts Payable/Receivable Associate

06-05-2024 | 12:30:00
Azerion is directly looking for a Accounts Payable/Receivable Associate

[Interview] Tom Nederend: WielerOrakel, een uit de hand gelopen hobby

17-04-2024 | 14:21:00
Marketing Report houdt een serie interviews met sites die aangesloten zijn bij Azerion. WielerOrakel is een site en podcast voor de wielrenliefhebber met voorspellingen en veel data. We spreken hierover met Tom Nederend

[Vacancy] Azerion has a position for Key Account Manager Gaming

12-04-2024 | 09:25:00
Azerion is directly looking for a Key Account Manager Gaming

[Vacancy] Azerion has a position for Game Analyst

08-04-2024 | 10:09:00
Azerion is directly looking for a Game Analyst

[Vacancy] Azerion has a position for Consolidation and Technical Accounting Specialist

08-04-2024 | 09:44:00
Azerion is directly looking for a Consolidation and Technical Accounting Specialist
 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.