Marketing Report
TBWA en Wefilm aan de slag voor DELA nieuws

TBWA en Wefilm aan de slag voor DELA

Uitvaartcoöperatie DELA kiest na een uitgebreide pitch voor een combinatie van twee creatieve bureaus: TBWA\NEBOKO en Wefilm Creative Agency.

Het initiatief om samen te werken voor deze opdrachtgever komt vanuit de beide bureaus. TBWA en Wefilm waren afgelopen Dutch Creativity Awards de 2 bureaus met de meeste bekroningen van Nederland.

Darre van Dijk, Chief Creative Officer bij TBWA:  “Het voelde voor ons niet goed om onafhankelijk van elkaar deze gesprekken te voeren vanwege de gezamenlijke historie op deze opdrachtgever. Daarom hebben we voorgesteld om samen te werken.” aldus. In het verleden werkten Darre van Dijk en Rik Ledder, toen nog namens Ogilvy, samen met Wefilm op de Waarom Wachten campagne, die in 2013 een Grand Prix won bij de Cannes Lions.

Roel Welling, co-founder en Creative Director van Wefilm Creative Agency: “We werken als gelijkwaardige bureaus samen, waarbij we op strategie, concepting en productie upteamen. We vormen één team, dat elkaar aanvult en versterkt. Dat het zo goed werkt is best bijzonder en komt doordat het onderling vertrouwen groot is.”

Nienke van den Nieuwenhof van coöperatie DELA: “‘We hebben voor deze combinatie gekozen vanwege de goede samenwerking in het verleden en de uitdaging waar we nu voor staan. We vinden nu samen een synergie waar we bijzonder trots op zijn.”

De eerste opdracht voor deze combinatie is het positioneren van het uitvaartbedrijf van coöperatie DELA. Dit werk wordt eind januari zichtbaar.

www.tbwa.nl

www.wefilm.com

www.dela.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

TBWA\NEBOKO introduceert samen met Odido Het Telefoonboekje

22-04-2024 | 12:08:00
Een verhaal geschreven in app-gesprekken door de kinderboekenschrijver Marjon Hoffman, onder andere bekend van de populaire reeks De Regels van Floor

[Vacancy] TBWA\X has a position for a Digital Project Manager

17-04-2024 | 10:45:00
TBWA\X is directly looking for a Digital Project Manager -Full-time  \  Amsterdam

[Vacatures] TBWA\ zoekt een Junior Editor

17-04-2024 | 09:32:00
TBWA\  is per direct op zoek naar een Junior Editor -Full-time  \  Amsterdam

Dit zijn de finalisten van de Dutch Creativity Awards 2024

15-04-2024 | 12:26:00
ADCN kondigt de finalisten voor de Dutch Creativity Awards van 2024 aan. De jury panels hebben uit 550 inzendingen 165 finalisten geselecteerd

ARA Creative Agency ontwikkelt vervolgcampagne De Hypotheker

12-04-2024 | 08:43:00
De Hypotheker introduceert na jaren per 15 april weer een massamediale campagne. Natuurlijk met het thema Jazeker

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief