TBWA maakt Maak het mooier-campagne voor Karwei

TBWA maakt Maak het mooier-campagne voor Karwei

Bouwmarkt Karwei lanceert dit voorjaar een campagne met personages Cas en Wieke in de hoofdrol. Het duo laat zien dat Karwei dé bouwmarkt is voor klussen en inrichten. De campagne, ontwikkeld door TBWA\NEBOKO, is onderdeel van een aangescherpte positionering en activerende pay-off: Maak het mooier.

In de eerste commercial is Cas te zien en krijgt de tuin upgrade. Terwijl zijn moeder Wieke een lamp uitzoekt, maakt Cas een praatje met andere klanten. Als kind aan huis bij Karwei kent Cas alle medewerkers. Thuis is het een kwestie van even boren, zagen, een schuttinkje plaatsen en de tuin is weer mooi.

Transformeren van gewoon naar prachtig

Lisa-Marie Klap, Brand & pr manager van Karwei vertelt: “Cas en Wieke laten zien dat je met Karwei je huis van gewoon naar prachtig kunt transformeren. Met de ‘Maak het mooier’ campagne nodigen we iedereen uit om te ontdekken wat Karwei voor jou kan betekenen.”

Rik Ledder, CEO van TBWA\Neboko: “Wieke is een echte mooimaker en Cas pakt hier graag de credits voor. Deze dynamiek zorgt voor veel humor en speelsheid in de commercials. De verhaallijnen en personages zijn zo sterk dat ze nog jaren mee kunnen in de campagne.”

De eerste tv-commercial is geproduceerd door Holy Fools en is vanaf 6 maart 2023 te zien. De campagne wordt verder uitgerold op radio, online en OOH.

Credits:

Klant: Karwei  Bureau: TBWA\Neboko | Productiemaatschappij: HolyFools | Regie: Jamille van Wijngaarden | Offline edit: Bellamy Edit Studio | Grading & online: Captcha | Muziek & sound design: Public Audio

www.tbwa.nl

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.