TBWA ontwikkelt campagne Tot snel! Voor PostNL

TBWA ontwikkelt campagne Tot snel! Voor PostNL

TBWA\NEBOKO en PostNL lanceren de campagne Tot snel! In de eerste uiting van dit campagneconcept, waar merk en propositie hand in hand gaan, staan bezorgvoorkeuren centraal. Daarmee geeft PostNL invulling aan de merkbelofte Wij brengen het samen, in een wereld die nooit stilstaat.

De campagne is gecreëerd door TBWA\NEBOKO en wordt ATL en BTL uitgerold. Tegelijk introduceert PostNL ook een brand refresh, ontworpen door Studio Dumbar.

Sylvia Coumans, manager merk en marketingcommunicatie: “Of je nou verstuurt of ontvangt, iedereen wil dat een pakket op het juiste moment op de juiste plek is. En daarom zoeken wij naar oplossingen die aansluiten op wat onze klanten willen. Om het leven nét wat makkelijker te maken. Met oplossingen zoals de bezorgvoorkeuren willen we Nederlands favoriete bezorger zijn én blijven.”

In de eerste TVC van de campagne zien we Sebas en Roos, de trotse ouders van een drieling. Maar ze alle drie stil krijgen, dat is geen kinderspel. Een deurbel kan dan aardig wat roet in het eten gooien. Gelukkig heeft PostNL Bezorgvoorkeuren, want dan gaat nooit zo maar de bel.

Rik Ledder, TBWA\NEBOKO: “Tot snel. Dat is wat mensen tegen elkaar zeggen. Twee fijne woorden die samen voor lekker veel positiviteit staan, en tegelijkertijd een belofte aan de klant en een opdracht aan PostNL vormen.”

Credits:

Opdrachtgever: PostNL | Bureau: TBWA\NEBOKO | Media: Dentsu | Productiemaatschappij: HolyFools | Online: The Compound | Grading/online: Crabsalad | Muziek: MassiveMusic | Sound: Public Audio | Branding: Studio Dumbar

www.tbwa.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

 

AI content generatie concepten worden kosteloos aangeboden aan alle geregistreerde gebruikers, met een hogere drempel voor actieve klanten.

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.