Marketing Report
Teads Nederland breidt team uit met drie specialisten nieuws

Teads Nederland breidt team uit met drie specialisten

Per 1 maart maken drie mensen de overstap naar Teads, het bedrijf dat internationaal bekendstaat als de grondlegger van outstream advertising. Freddi Elias wordt verantwoordelijk voor de marketing en pr in Nederland en de Nordics. Farah Bouna en Pieter Jansen gaan beiden als salesmanager aan de slag. Door de komst van Freddi Elias, Farah Bouna en Pieter Jansen bestaat het NL-team nu uit in totaal twaalf personen. Een groei van 100 procent in 10 maanden.

Opvallende overstap

Vooral de overstap van salesmanager Farah Bouna naar Teads is opvallend te noemen. Sinds de komst van het mediaplatform in Nederland werkte Farah Bouna vanuit haar rol bij IPG Media met Teads samen. Farah Bouna was onder de indruk van de mogelijkheden en successen van Teads dat ze besloot bij te willen dragen aan de groeikans die zij in het bedrijf ziet. De andere twee aanwinsten zijn geen onbekenden van Teads en werden door de groei van het bedrijf getriggerd om de overstap te maken. Zo werkte Freddi Elias bij Pitch PR en Pieter Jansen bij online marketingbureau The Next Ad.

Toekomst en heden van digital advertising

Pieter Jansen: "Ik heb besloten de overstap naar Teads te maken, omdat ik van mening ben dat zij de toekomst en het heden zijn van digital advertising. Vanuit het perspectief van adverteerders en mediabureaus in digitale reclame worden de uitdagingen in de markt met betrekking tot targeting, privacy en het genereren van merkbekendheid en conversies elk jaar groter en groter. Teads heeft echter een geweldige propositie om deze uitdagingen te overwinnen. Dit in combinatie met het internationale bedrijf dat Teads is, maakte mij erg enthousiast om bij het bedrijf te komen werken."

Groei Teads Nederland

Volgens Geert Hoogeveen is de uitbreiding van het team representatief voor de explosieve groei die het bedrijf doormaakt.

Geert Hoogeveen: "De komst van Freddi, Farah en Pieter is slechts het topje van de ijsberg. In het afgelopen jaar is Teads met 33 procent gegroeid in de EMEA-landen, het team in Nederland zelfs met 100 procent in 10 maanden. Een bevestiging dat steeds meer adverteerders en mediabureaus inzien dat wij méér dan 80 procent van alle online Nederlanders in een 100 procent brandsafe en brandsuitable omgeving kunnen bereiken. Daarmee zijn we qua bereik nummer twee, achter DPG Media. En zeker door de komst van deze drie toppers en het feit dat we steeds meer uitgevers aan ons netwerk koppelen, zullen we deze explosieve groei zeker door blijven zetten."

Teads werkt samen met marketeers, bureaus en uitgevers via een team van meer dan 1.200 mensen in 48 kantoren in meer dan 35 landen. 

www.teads.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Vacatures] M2|OC zoekt een Communications Consultant

22-04-2024 | 07:32:00
M2|OC is per direct op zoek naar Communications Consultant -Full-time · Amsterdam

[Interview] Nicky Levinschi (ZIGT): Consolidatie is eigenlijk altijd slecht nieuws voor de klant

19-04-2024 | 00:54:00
Nicky Levinschi is per 1 april 2024 benoemd tot CEO van ZIGT Nederland. We spreken haar over het vertrek van een aantal mangementsleden, haar visie op ZIGT en de mediamarkt

DPG lanceert mediamerk voor het bedrijfsleven: BusinessWise

18-04-2024 | 10:39:00
BusinessWise het mediamerk voor het bedrijfsleven combineert actualiteit met persoonlijke ontwikkeling

[The List] Cognito Media

17-04-2024 | 11:46:34
Cognito is a global communications agency helping clients manage reputations, handle threats, and build value in complex and competitive markets.

[Vacatures] ZIGT zoekt een Data Consultant

17-04-2024 | 10:18:00
ZIGT is per direct op zoek naar Data Consultant – Hoofddorp

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief