Marketing Report
Teads stelt Bianca Boezewinkel Rivera aan als Marketing & Project Manager

Teads stelt Bianca Boezewinkel Rivera aan als Marketing & Project Manager

Global mediaplatform Teads heeft Bianca Boezewinkel Rivera aangesteld als Marketing & Project Manager. Ze is daarmee grotendeels verantwoordelijk geworden voor de verdere ontwikkeling van de marketingstrategie van Teads in zowel Nederland als Scandinavië.

Bianca Boezewinkel Rivera was 5,5 jaar werkzaam voor WPP voor zowel GroupM als direct voor WPP, in de laatste periode als Communications Lead waarbij ze onder andere de brand lancering in Nederland realiseerde.

Geert Hoogeveen, Managing Director the Netherlands bij Teads: "Met de komst van Bianca en de zeer waardevolle inzichten die zij de afgelopen vijf jaar heeft opgedaan, zowel in de business- als marketingstrategie van een toonaangevend media- en marketing concern, ben ik ervan overtuigd dat we het juiste team hebben gevormd om Teads succesvol verder in de markt te zetten."

Bianca Boezewinkel Rivera: “Ik kijk er enorm naar uit om voort te bouwen op het reeds indrukwekkende trackrecord van Teads én de internationale samenwerking met de ongelooflijk getalenteerde teams onder leiding van Danica Thalmann en Geert Hoogeveen.”

www.teads.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief