Marketing Report
TEAM LEWIS breidt uit met vier talenten nieuws

TEAM LEWIS breidt uit met vier talenten

Internationaal pr- en marketingbureau TEAM LEWIS blijft groeien en heeft vier aanwinsten aangesteld: Nathalie Schuijlenburg, Caroline de Looze, Céline Kroon en Michelle Swartjes.

Nathalie Schuijlenburg

In Amsterdam is Nathalie Schuijlenburg onlangs gestart als Campaign Manager. Hiervoor werkte Nathalie bij Omnicom PR Group, waar ze ruime kennis opdeed in public relations, concept- en strategieontwikkeling en accountmanagement. Met haar achtergrond in bedrijfskunde en hotelmanagement weet Nathalie te excelleren in een dynamische en service-gerichte omgeving. Als Campaign Manager overziet Nathalie de campagnes voor een aantal lifestyle-klanten, waarbij ze zich inzet om duurzame klantrelaties op te bouwen en gezamenlijk doeltreffende campagnes te realiseren.

Caroline de Looze

Caroline de Looze start ook in Amsterdam, in de rol van Talent Manager Benelux. Caroline is geboren en opgegroeid in België, en woont nu in Nederland. Als ervaren recruiter put ze uit zowel haar brede kennis, als ook uit haar diepgaand inzicht in de Belgische cultuur. Haar komst is van groot belang om de juiste fit te vinden voor de teams in Nederland en België. Ook is Caroline verantwoordelijk voor trainingsprogramma’s die medewerkers helpen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Céline Kroon

In Eindhoven is Céline Kroon aangesteld als Senior Campaign Executive. Haar focus bij TEAM LEWIS ligt op betaalde en organische socialmediacampagnes voor klanten. Voorafgaand aan deze rol deed Céline bureau-ervaring op als Social Media Manager & Marketeer bij Full Frame. Haar allround ervaring is van grote meerwaarde voor het digital marketing team van het veelzijdige bureau.  

Michelle Swartjes

Ook Michelle Swartjes versterkt het team in Eindhoven als Senior Content Executive. Michelle is gespecialiseerd in B2B-copy en heeft eerder gewerkt voor klanten in tech en accountancy. Met haar doordachte werkwijze en creatieve benadering ontwikkelt ze uiteenlopend contentproducties voor de corporate klanten van TEAM LEWIS.

Vera Kops, Vice President Benelux & Consumer EMEA bij TEAM LEWIS: "Met deze uitbreiding van onze teams in Amsterdam en Eindhoven halen we volop kennis, creativiteit en ervaring in huis die van waarde zijn voor onze klanten. We kijken ernaar uit om samen met hen impactvolle campagnes te ontwikkelen en klanten te verrassen met nieuwe inzichten en ideeën."

www.teamlewis.com

Lees ook:

[Interview] Thomas Bekker & Dennis Mensink: Mediatic barst uit z’n voegen

22-02-2024 | 15:49:00
PR- en contentbureau voor impactpartijen Mediatic groet als kool, zowel nationaal als internationaal

PR-Dashboard: Hoe zorg je er als pr-specialist voor dat je berichten worden opgepikt door journalisten?

22-02-2024 | 14:20:00
De relatie en communicatie tussen journalisten en PR-medewerkers bepaalt mede welk nieuws in de media komt. Het grote Pers en PR-onderzoek van PR-Dashboard geeft inzicht in hoe deze mediaprofessionals samenwerken

[Onderzoek] PR-Dashboard: Journalisten en pr-medewerkers hebben weinig contact

20-02-2024 | 17:33:00
91 procent van de ondervraagde vertegenwoordigers van de pers geeft aan zelden tot nooit contact te hebben met een pr-professional en social media wordt steeds minder gebruikt als informatiebron of om contact te leggen

Glasnost en Walkie Talkie gaan strategisch partnerschap aan

20-02-2024 | 08:00:00
Na drie jaar samenwerken in België en Nederland voor merken in tech en FMCG, gaan de teams nauwer samenwerken

Glasnost gaat aan de slag met campagne voor Maandag

13-02-2024 | 10:57:14
Glasnost is aangetrokken om de share of voice van Maandag in het maatschappelijk debat over mensen en werk in de media te vergroten.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.