Team Nijhuis wijzigt naam in Dtch. Digitals

Team Nijhuis wijzigt naam in Dtch. Digitals

Het Twentse digital marketingbureau Team Nijhuis heeft zijn naam gewijzigd in Dtch. Digitals. Het bureau hanteerde circa 50 jaar de naam Nijhuis en sinds 1999 Team Nijhuis. Met de naam Dtch. Digitals heeft het bedrijf ook een identiteit ontwikkeld die volgens eigen zeggen vasthoudt aan de kernwaardes van het bedrijf.

Het bedrijf wil op unieke wijze voore lke opdrachtgever werken en dat vooral op een meedenkende manier in plaats van als traditionele opdrachtnemer.

In een overgangsperiode gebruikt het bedrijf beide namen tegelijk waarbij voor eind 2023 de naam Team Nijhuis zal verdwjinen. Volgens Dtch. Digitals paste de oude naam niet meer bij de (internationale) ambities die moet leiden tot verdere groei.

Er werken meer dan 70 digitale experts bij Dtch. Digitals die meer dan 300 (inter)nationale MKB-klanten bedient. Het bedrijf heeft vestigingen in Borne en het Duitse Gronau.

Team Nijhuis werd in 2020 overgenomen door Stefano Golia, Bram Lucas en Luuk Rouwhorst en is sindsdien geen familiebedrijf meer.

www.teamnijhuis.com

www.dtchdigitals.com

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.