Team ZIGT groeit verder

Team ZIGT groeit verder

Media- en performancebureau ZIGT breidt haar team uit. Tim de Vrind is gestart als Performance Marketing Director. Met meer dan 18 jaar ervaring in online marketing, online media en e-commerce aan zowel klant- als bureauziide, gaat hij de Performance Marketing dienstverlening van ZIGT verder optimaliseren. Tim werkte onder meer aan klantzijde voor SNSBank, vliegwinkel.nl, Allsecur/Allianz Direct en TUI en aan bureauzijde bij OMD en GroupM.

Marco Kicken is begonnen als Digital Strategy Director. Marco heeft hiervoor diverse (digitale) rollen bekleed bij onder andere Holland Casino, De Lotto, G-Star en DPG.

Raymond Bloem wordt als Creative Director binnen het dienstencluster Creation & Development’ verantwoordelijk voor de creatieve output. Raymond werkte eerder als Art Director bij onder meer Saatchi&Saatchi en Responsive/Lintas en de afgelopen jaren zelfstandig voor merken als NBTC Holland Marketing, Nationale-Nederlanden, NH Hotels en VacanceSelect en verder bij EuroRSCG, Nieuwe Oogst en Responsive/Lintas.

En ten slotte is Christiaan van Dijk is gestart als Business Development Director. Hiervoor heeft hij vier jaar gewerkt bij Vizeum /Dentsu als Group Client Director. Daarvoor was hij actief in diverse rollen bij online bedrijven als Greetz, Albelli en Emesa/Vakantieveilingen.

www.zigt.nl

 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.