Marketing Report
Team5pm en GAMMA winnen internationale Webby Award nieuws

Team5pm en GAMMA winnen internationale Webby Award

Team5pm en GAMMA hebben een internationale Webby Award binnengesleept met hun data-gedreven Boomhut DIY-video. De ingezonden case van de bouwmarkt en de Amsterdamse YouTube-agency won in de categorie How-To, Explainer & DIY. De uitreiking van de Webby Awards is op 16 mei in New York.

Stef van der Burg, YouTube Strategist, Team5pm: “Ik ben super trots dat we deze internationale prijs met Team GAMMA hebben gewonnen. Het is inmiddels bewezen dat data-gedreven contentcreatie dé nieuwe manier is van YouTube-content maken, wat nu ook internationaal is bekroond met een Webby Award!”

GAMMA’s boomhut-DIY

De Boomhut DIY van GAMMA is een slow tv-format, waarin een familie een mega boomhut bouwt in hun achtertuin. Het project is gefilmd zonder te praten, in de vorm van een timelapse en is onderdeel van GAMMA’s YouTube-serie Ik Kan Het, ontwikkeld door Team5pm.

Het YouTube Agency’s uitgebreide data- en marktanalyse liet vooraf zien dat YouTube-gebruikers een grote interesse hebben in content waarin klussers van A tot Z iets uitvoeren, in combinatie met slow tv.

www.team5pm.com

www.webbyawards.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.