team5pm produceert Prime Video-serie B&B Bankzitters

team5pm produceert Prime Video-serie B&B Bankzitters

Data-gedreven contentgroep team5pm lanceert de Prime Video-serie B&B Bankzitters. In de show runnen YouTube-sterren Raoul, Koen, Matthy, Robbie en Milo elke week op hun beurt een B&B. De influencers organiseren bijzondere activiteiten en nodigen verschillende gasten uit, waaronder meesterbakker Robèrt van Beckhoven en muziekproducer Russo. Met een data-gedreven strategie converteert team5pm zo het publiek van De Bankzitters naar het Prime Video-platform. 

De B&B-afleveringen gaan wekelijks live op Prime Video. Naast de VOD-serie - die vijf weken lang duurt - kunnen kijkers Watch With Me-video’s bekijken op YouTube. Hierin kijkt één van de Bankzitters hun eigen aflevering terug samen met bekende gasten, als influencer Qucee en voetbal-creator Soufiane Touzaini. 

Frank de Wit, Co-founder en Managing Director van team5pm: "Onze crossmedia-aanpak is dé manier om Gen Z te bereiken. Vorig jaar, produceerden we de voorloper Van A naar Onbekend en ontwikkelden we een strategie om de YouTube-community naar Prime Video te krijgen. Van A naar Onbekend stond wekenlang in de top trending shows op Prime Video. Dit jaar hebben we de nieuwe serie nóg beter afgestemd op data insights over de doelgroep. Elke aflevering past echt perfect bij het persona van De Bankzitters."

Het B&B-concept 

Data-inzichten zijn cruciaal in het verbinden van een nieuw publiek aan het Prime Video-merk en deze te converteren naar het SVOD-platform. Echter, speelt het creatieve concept achter de serie ook een belangrijke rol. Met het B&B-format, speelt team5pm in op de groeiende populariteit van B&B-gerelateerde formats op TV en online streamingplatforms. Om het format zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de doelgroep, werden tientallen Bankzitters' video’s geanalyseerd. Elk lid van de groep kreeg een specifiek profiel aangewezen. Om engagement en kijktijd te verhogen werd elke B&B-aflevering gekoppeld aan deze verschillende profielen met talloze referenties en inside jokes.

Naast Nederland, ondersteunt team5pm Prime Video ook in Zweden, Noorwegen, Denenmarken en Polen met strategie, management en contentproductie voor de social kanalen ten behoeve van nieuwe titels en releases.

www.team5pm.com

www.amazon.com/primevideo

www.bankzitters.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Crocodile Agency ontwikkelt campagne voor Bar-le-Duc

22-04-2024 | 12:50:00
Met onder andere een merkvideo, die de positioneringsstrategie Dorstig naar Meer zichtbaar maakt, inclusief een retail winactie

team5pm produceert Prime Video-serie B&B Bankzitters

18-04-2024 | 11:46:00
In de show runnen YouTube-sterren Raoul, Koen, Matthy, Robbie en Milo elke week op hun beurt een B&B

Team5pm neemt Lijm Amsterdam over

03-04-2024 | 00:00:00
Data-driven video agency Team5pm neemt Lijm Amsterdam over. Lijm Amsterdam is gespecialiseerd in de productie van creatieve social content voor platforms zoals TikTok, Instagram en SnapChat

[The List] team5pm

01-04-2024 | 15:55:57
Wij zijn een data-gedreven content groep, gespecialiseerd in online commercials, YouTube en social.

KPN en Team5pm lanceren KPN Island in nieuw seizoen Legends of Gaming

07-11-2023 | 10:33:00
KPN verbindt zich ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de populaire YouTube-serie Legends of Gaming (LOG) in samenwerking met data-driven video agency Team5pm, tevens producent van het online gaming toernooi.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.