Team5pm sluit partnership met video SEO-start-up Tubics

Team5pm sluit partnership met video SEO-start-up Tubics

Team5pm is een strategische partnership aangegaan met AI-powered software company Tubics uit het Oostenrijkse Wenen. Het YouTube-bureau uit Amsterdam heeft hierdoor exclusief toegang tot de high-end YouTube SEO-tool van Tubics, die merken kan helpen om organisch te groeien op YouTube.

Peter Minkjan, co-founder van Team5pm: “Tubics is de beste YouTube SEO-tool in de markt. Team5pm had al een tijdje een licentie, maar we breiden de samenwerking nu verder uit met exclusiviteit voor Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij onze datagedreven onderzoeken en YouTube SEO-projecten nog beter voor onze klanten uitvoeren. Hierdoor zijn we nog beter in staat om de organische zichtbaarheid van merken binnen YouTube en in de Google zoekresultaten te vergroten.”

Claudia Eder, Head of Sales en medeoprichter van Tubics: “Tubics is wereldwijd actief en we zijn marktleider in Duitsland. Wij werken voor onze SEO-tool samen met exclusieve partners per markt en hebben in Team5pm de perfecte partner gevonden voor Nederland. We spreken precies dezelfde taal en zien beiden enorme kansen die YouTube voor merken biedt, die nog zo weinig worden benut. Tubics en Team5pm vullen elkaar perfect aan qua dienstverlening en we hebben veel vertrouwen in deze nieuwe samenwerking.”

www.tubics.com
www.team5pm.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.