Team5pm, VML en dentsu ontwikkelen verfcampagne GAMMA

Team5pm, VML en dentsu ontwikkelen verfcampagne GAMMA

GAMMA lanceert een campagne waarmee ze GAMMA-klussers willen motiveren om vol vertrouwen hun verfprojecten aan te pakken. Om te laten zien hoe GAMMA je stap voor stap helpt bij het klaren van de klus, werkt GAMMA samen met bekende influencers zoals Julia Koopman, Suzanne Schulting, Joey Jaq, Sophie Milzink, Kjeld Nuis en Défano Holwijn.

Naast de content van de influencers, die te zien is op sociale platforms zoals TikTok en Instagram, introduceert GAMMA ook de #maakerverfvan-winactie. Deelnemers kunnen een foto van hun favoriete kleur insturen en een creatieve naam bedenken. De kleur van de winnaar wordt een jaar lang in de winkels van GAMMA verkocht. Daarnaast ontvangt de winnaar ook een kleurrijke reis voor twee personen naar Curaçao. 

Laurens Miedema, manager marketing- en communicatie bij GAMMA: "We willen dat GAMMA top of mind is voor mensen als het gaat om verf, of het nu gaat om het schilderen van een oud meubelstuk of het renoveren van je hele huis. Deze campagne laat zien hoe makkelijk en leuk het is om je kleuren te kiezen met onze kleurenscanner en kleurtester, zelfs als je twijfelt over het combineren van kleuren of door alle drukte weinig tijd hebt."

Frank de Wit, Managing Director bij team5pm: "Door ons datagedreven onderzoek hebben wij concepten gecreëerd die goed aansluiten bij de doelgroep van GAMMA en die passen bij de unieke kenmerken van de diverse platforms en kanalen in de campagne. We zijn erg enthousiast over het resultaat en dankbaar voor het blijvende vertrouwen van GAMMA door de jaren heen van onze succesvolle samenwerking."

Naast strategie, conceptontwikkeling en distributie, begeleidt team5pm de productie van de influencervideo's om authenticiteit en brand fit te waarborgen. Andere bureaus die bij de campagne betrokken zijn, zijn VML voor de tv-commercial en dentsu voor de betaalde distributie.

www.team5pm.com

www.gamma.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

Team5pm, VML en dentsu ontwikkelen verfcampagne GAMMA

02-07-2024 | 10:12:00
Door samenwerkingen met influencers en een maak je eigen kleur-winactie helpt team5pm GAMMA om top-of-mind te zijn wanneer men aan verf denkt in Nederland

Crocodile Agency ontwikkelt campagne voor Bar-le-Duc

22-04-2024 | 12:50:00
Met onder andere een merkvideo, die de positioneringsstrategie Dorstig naar Meer zichtbaar maakt, inclusief een retail winactie

team5pm produceert Prime Video-serie B&B Bankzitters

18-04-2024 | 11:46:00
In de show runnen YouTube-sterren Raoul, Koen, Matthy, Robbie en Milo elke week op hun beurt een B&B

Team5pm neemt Lijm Amsterdam over

03-04-2024 | 00:00:00
Data-driven video agency Team5pm neemt Lijm Amsterdam over. Lijm Amsterdam is gespecialiseerd in de productie van creatieve social content voor platforms zoals TikTok, Instagram en SnapChat

[The List] team5pm

01-04-2024 | 15:55:57
Wij zijn een data-gedreven content groep, gespecialiseerd in online commercials, YouTube en social.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.