Marketing Report
Teamuitbreiding Serviceplan Group Nederland nieuws

Teamuitbreiding Serviceplan Group Nederland

Vincent Slot, Samer al Saied, Leona Huisman, Féline van der Linde, Raisa Huisden en Justin van der Zalm zijn onlangs gestart binnen de verschillende labels van Serviceplan Group Nederland, te weten Mediaplus, Serviceplan en Plan.Net. Hiermee bouwt de groep in Nederland verder aan de geïntegreerde propositie die zij aan opdrachtgevers levert bestaande uit media, creatie & content en digitale transformatie.

Mediaplus

Met zo’n 15 jaar aan ervaring in de (digitale) mediawereld startte Vincent Slot deze zomer als Digital Lead bij Mediaplus. Na zijn eerste stappen online bij ilse.nl was hij werkzaam bij diverse publishers (Tweakers, DPG), saleshuizen (IMNetworks), een Programmatic bureau (Adlantic) en Performance bureau Searchresult (nu bekend als Springbok).  

Samer al Saied startte 1 juli als Digital & Video Consult binnen het DEX (Digital Excellence) team van Mediaplus. Met ruim 11 jaar ervaring op het gebied van Content, Social Media, Programmatic en Rich Media vormt Al Saied een waardevolle toevoeging aan het team.  

Serviceplan

Féline van der Linde startte als pr-manager binnen het Serviceplan team. Met jarenlange ervaring als copywriter en content manager in printmedia, maakte zij de overstap naar pr waar zij aan de slag gaat voor onder andere Euroma, Storyblok en Herbalife.  

Raisa Huisden is gestart als Social Content Manager binnen Serviceplan na jarenlang te hebben gefreelanced als copywriter, content marketeer en creatief strateeg. In haar functie combineert zij al deze ervaring voor klanten als VSM en Uniekaas.  

Leona Huisman startte in augustus als Content Coördinator binnen het TME NL-team waar zij zich inzet voor BMW, MINI en BMW Motorrad. Haar jarenlange ervaring op het gebied van websitebeheer deed zij op binnen verschillende branches; van media en sales, tot recruitment.  

Plan.Net

Na diverse functies binnen de automotive- en marketingsector startte Justin van der Zalm als Executive Director van ons Plan.Net label. Daarnaast is hij de Lead voor het BMW & MINI account in Nederland.  

www.serviceplan.nl

www.mediaplus.nl

www.plan.net

 

Lees ook:

Synergie tussen AI en emotionele merkbeleving domineren 2024

30-11-2023 | 09:31:21
Chief Marketing Officers (CMO's) staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk

[Vacatures] Serviceplan zoekt een Business Controller

30-11-2023 | 06:12:00
Serviceplan Group Netherlands zijn wij op zoek naar een Business Controller

Mediaplus Netherlands wint account Essent, Vandebron en Energiedirect

28-11-2023 | 08:51:00
Mediaplus is verantwoordelijk voor de strategie, planning en inkoop van offline media met een focus op branding

[Vacatures] Serviceplan zoekt een AV Specialist

23-11-2023 | 08:59:00
Serviceplan is per direct op zoek naar een AV Specialist

[Column] Thomas Peham: Van Black Friday tot kerst: hoe flexibele marketing je als een speer door de feestdagen heen helpt 

21-11-2023 | 13:54:00
Dit jaar zal Kerstmis een strijdtoneel zijn voor e-commercebedrijven.

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.