Techfestival MET AMS kondigt volledige programma aan

Techfestival MET AMS kondigt volledige programma aan

Tech- en cultuurfestival MET AMS staat dit jaar in het teken van opkomende technologie, cultuur en creativiteit. Met de laatste toevoegingen van sprekers, partners en de bekendmaking van de genomineerden voor de MET AMS Awards, is het programma compleet. 

Sprekers line-up is rond

MET AMS heeft het programma van talks, interactieve demo's en tentoonstellingen helemaal rond. Het is een gevarieerde line-up waarin digitale kunst, mode, fotografie, gaming en muziek in combinatie met nieuwe technologieën centraal staan. Onder de sprekers bevinden zich namen zoals de Amerikaanse urban fashion brand oprichter Jeff Staples, visual artist Jenn Stark, 3D Digital Fashion Artist Stephy Fung, Tim van der Wiel, medeoprichter van social-first marketingbureau GoSpooky, de Amsterdamse AI-kunstenaar Bas Uterwijk en Thomas Wolf, een grootheid binnen de AI-community en CEO van Hugging Face. 

Kia partner MET AMS

Naast organisaties als EPAM, Jägermeister, Decentraland, KPN en Snap heeft Kia zich aan MET AMS verbonden. MET AMS trekt een diverse groep bezoekers bestaande uit creatieve frontrunners, tech-minded artiesten en marketeers. Dit zijn precies de bezoekers waar Kia zich mee identificeert. 
 
Peter Meere, organisator van MET AMS: "Zowel MET AMS als Kia delen een gezamenlijke visie voor de toekomst, waarin design, innovatie en creativiteit samenkomen om de wereld te vormen en te veranderen."

Weekday, Albert Heijn en de Efteling genomineerd voor MET AMS Awards

De MET AMS Awards vormen een bijzonder aspect van het festival, met een focus op het vieren van innovatie in opkomende technologie en creativiteit. Op 2 november worden de Excellence Awards uitgereikt in de vier categorieën: virtuele werelden, kunstmatige intelligentie, gaming en digital craft. Onder de genomineerden bevinden zich namen zoals Into the NXT/RTL, The Fabricant/Weekday, Albert Heijn en Boldly-XR/de Efteling. Bovendien zullen ook Innovation Awards worden toegekend aan de Start-up of the Year en de Creator of the Year. De volledige lijst met genomineerden is te vinden op met-ams-awards.com
 
De laatste kaarten voor het driedaagse festival zijn nu nog in de voorverkoop verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op met-ams.com.

www.met-ams.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[The List] Ratsibambam

20-03-2024 | 08:58:00
Ratsibambam creëert betaalbare games met verbluffende resultaten voor je omzet.

The Invaders en MullenLowe ontwikkelen groenten-campagne voor Knorr

15-03-2024 | 09:03:42
Samen met gamers, modders en streamers zet Knorr groenten bovenaan het in-game menu.

MET AMS introduceert de eerste editie van de MET AMS Innovation Awards

08-09-2023 | 11:41:00
Op het Westergasterrein in Amsterdam is van 1 tot en met 3 november MET AMS, het driedaagse festival waar technologie, cultuur en creativiteit samenkomen

Tweede editie MET AMS verbindt tech, cultuur en creativiteit

11-07-2023 | 13:05:00
Dit jaar staat in het teken van technologie, cultuur en creativiteit, waar emerging tech & creative minds meet

[Column] Rodger Werkhoven (iO): Lions 2023: hoe ChatGPT heel Cannes van Meta- naar AI-expert omschoolde

28-06-2023 | 22:54:00
Het kan verkeren. Het contrast kon niet groter zijn. Als ik vorig jaar ‘AI' zei, moest ik ’t vaak ook meteen spellen: “Eej - Ai.” En dan daarna toch ook nog ’ns helemaal voluit ’artificiële intelligentie’ zeggen. Gelukkig helemaal niet vaak. Weinigen waren namelijk geïnteresseerd

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.