Marketing Report
De Telegraaf lanceert Telegraaf TV bij Samsung TV Plus nieuws

De Telegraaf lanceert Telegraaf TV bij Samsung TV Plus

Mediahuis Nederland heeft onder de naam Telegraaf TV een FAST-zender gelanceerd. FAST staat voor Free Ad Supported Streaming Television. Voorlopig is Telegraaf TV alleen beschikbaar via Samsung TV Plus voor eigenaars van een Samsung-televisie. Your Channels, onderdeel van MPG Media Group van Ferry Ouwendijk, is verantwoordelijk voor de facilitaire aspecten van de zender.

Telegraaf TV vertoont continu de video’s van de Telegraaf op het gebied van nieuws, sport, entertainment, financieel en meer. Ook zijn er interviews te zien, afgewisseld met opnames vanuit de Telegraaf-studio’s en live verslaggeving onder andere rondom de verkiezingen.

Samsung TV Plus biedt meer dan 100 FAST-kanalen met internationale en nationale content rondom nieuws, entertainment, kids, documentaires, sport en muziek. Vorige week werd een op Nederland en Vlaanderen gerichte versie van Wedo Movies gelanceerd bij Samsung TV Plus.

Jefta Lentz, CEO van Your Channels: "We zijn trots dat we met Telegraaf TV de kijkers van Samsung TV Plus nationaal nieuws kunnen brengen op het grote scherm."

Marvin Kooij, CEO van Media Choice: "Naast de premium nieuwscontent zijn we enorm verheugd dat het ons gelukt is onze vernieuwde Quatro90-oplossing te gebruiken om de zender volledig autonoom te laten draaien, zodat de redactie van de Telegraaf volledig ontzorgd wordt."

Rien van Beemen, CEO van Mediahuis Nederland: "Met deze samenwerking zijn wij in staat om de aanwezigheid van de Telegraaf in Nederland verder te vergroten."

Wilson Boldewijn, chef video van De Telegraaf: "Onze redactie kan zich volledig focussen op het laatste nieuws, dat direct op de zender terug te zien is. Telegraaf TV is het perfecte verlengstuk van de bestaande Telegraaf-media."

Andrea Schumacher, Samsung TV Plus Lead Benelux bij Samsung TV Plus: "De sterke samenwerking met onze lokale partner Your Channels heeft reeds geresulteerd in de recente zenderlanceringen van de Studio 100-kanalen. We zijn in de wolken met de verdere uitbreiding van ons partnership met de lancering van de nationale nieuwszender Telegraaf TV. Het toevoegen van de zender aan het aanbod van Samsung TV Plus in Nederland zorgt ervoor dat we onze kijkers op de hoogte houden van het laatste nieuws in Nederland."

www.telegraaf.nl

www.mediahuis.nl

www.samsung.com

www.yourchannels.eu

 

Lees ook:

Radionieuws: Sublime wijzigt, Kink 90s vervangt K-Rock en meer wijzigingen bij Mediahuis Radio

01-12-2023 | 12:26:00
Het alternatieve radiostation Kink is gestart met het themastation Kink 90s waar alternatieve muziek uit de jaren ’90 te horen is via DAB+ en internet. De radiozender vervangt de radiozender K-Rock die met non-stop classic rockmuziek op 29 maart 2022 van start ging op DAB+ en internet

N=5 Grote Winnaar Content Marketing Awards 2023 - Axioma, iO en Cheil runners-up

28-11-2023 | 23:06:00
Onder het genot van de virtuoze presentatie van Iris van Lunenburg zijn op 28 november in Beeld en Geluid in Hilversum de winnaars van de tweede editie van de Content Marketing Awards bekendgemaakt

Mediahuis en Bever lanceren gerecyclede online campagne: ReUsed

27-11-2023 | 14:07:00
MHX, de creatieve studio van Mediahuis, heeft in opdracht van Bever de eerste hergebruikte online campagne van Nederland bedacht en gemaakt

Prijzen voor Dumpert en Metro bij Website van het Jaar-verkiezing

24-11-2023 | 17:48:28
De websites Dumpert en Metro hebben meerdere prijzen gewonnen tijdens de Website van het Jaar Award Night 2023. De Website van het Jaar-verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Redacteur Manners

23-11-2023 | 08:28:00
Mediahuis is per direct op zoek naar een Redacteur Manners
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.