De Telegraaf lanceert Telegraaf TV bij Samsung TV Plus

De Telegraaf lanceert Telegraaf TV bij Samsung TV Plus

Mediahuis Nederland heeft onder de naam Telegraaf TV een FAST-zender gelanceerd. FAST staat voor Free Ad Supported Streaming Television. Voorlopig is Telegraaf TV alleen beschikbaar via Samsung TV Plus voor eigenaars van een Samsung-televisie. Your Channels, onderdeel van MPG Media Group van Ferry Ouwendijk, is verantwoordelijk voor de facilitaire aspecten van de zender.

Telegraaf TV vertoont continu de video’s van de Telegraaf op het gebied van nieuws, sport, entertainment, financieel en meer. Ook zijn er interviews te zien, afgewisseld met opnames vanuit de Telegraaf-studio’s en live verslaggeving onder andere rondom de verkiezingen.

Samsung TV Plus biedt meer dan 100 FAST-kanalen met internationale en nationale content rondom nieuws, entertainment, kids, documentaires, sport en muziek. Vorige week werd een op Nederland en Vlaanderen gerichte versie van Wedo Movies gelanceerd bij Samsung TV Plus.

Jefta Lentz, CEO van Your Channels: "We zijn trots dat we met Telegraaf TV de kijkers van Samsung TV Plus nationaal nieuws kunnen brengen op het grote scherm."

Marvin Kooij, CEO van Media Choice: "Naast de premium nieuwscontent zijn we enorm verheugd dat het ons gelukt is onze vernieuwde Quatro90-oplossing te gebruiken om de zender volledig autonoom te laten draaien, zodat de redactie van de Telegraaf volledig ontzorgd wordt."

Rien van Beemen, CEO van Mediahuis Nederland: "Met deze samenwerking zijn wij in staat om de aanwezigheid van de Telegraaf in Nederland verder te vergroten."

Wilson Boldewijn, chef video van De Telegraaf: "Onze redactie kan zich volledig focussen op het laatste nieuws, dat direct op de zender terug te zien is. Telegraaf TV is het perfecte verlengstuk van de bestaande Telegraaf-media."

Andrea Schumacher, Samsung TV Plus Lead Benelux bij Samsung TV Plus: "De sterke samenwerking met onze lokale partner Your Channels heeft reeds geresulteerd in de recente zenderlanceringen van de Studio 100-kanalen. We zijn in de wolken met de verdere uitbreiding van ons partnership met de lancering van de nationale nieuwszender Telegraaf TV. Het toevoegen van de zender aan het aanbod van Samsung TV Plus in Nederland zorgt ervoor dat we onze kijkers op de hoogte houden van het laatste nieuws in Nederland."

www.telegraaf.nl

www.mediahuis.nl

www.samsung.com

www.yourchannels.eu

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

[RAW Countdown to Cannes] Max Hochstenbach, Mediahuis

15-06-2024 | 07:00:00
RAW komt ook dit jaar met een mooie delegatie naar Cannes. Iedere dag stellen mensen uit de delegatie zich voor. 

Rechtbank: eerder besluit maximaal 3 radiostations onzorgvuldig; minister moet opnieuw besluiten

14-06-2024 | 17:52:00
De minister van Economische Zaken moet binnen 13 weken opnieuw een gemotiveerde beslissing nemen over de eigendomsbeperkingen van de landelijke FM-kavels

NMO Print & Merken Monitor: Een kwart van de krantenlezers leest digitale editie

14-06-2024 | 17:18:00
Ruim een kwart van de 4,6 miljoen dagelijkse krantenlezers leest inmiddels de digitale versie van de krant.

[Interview] Madelon Fortuin over het digitaal bereik in NRC en digital only adverteren

11-06-2024 | 16:41:00
NMO is onlangs begonnen met het in kaart brengen van de bereikcijfers voor de digitale versies van de dagbladen. Mediahuis NRC blijkt met NRC 90 procent extra bereik te geven boven de papieren krant doordeweeks en 58 procent extra bereik in het weekend

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Creative Social Media Redacteur

10-06-2024 | 10:02:00
Mediahuis is per direct op zoek naar Creative Social Media Redacteur
 

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.