Tessa de Graaf versterkt We Are Era als Branding & Community Manager

Tessa de Graaf versterkt We Are Era als Branding & Community Manager

We Are Era (voorheen Divimove) heeft Tessa de Graaf per maart 2022 aangetrokken als Branding & Community Manager. We Are Era is een talent agency en het berijf achter Enzo Knol, Nikkie de Jager (NikkieTutorials), Kelvin Boerma (Kalvijn) en Monica Geuze. Ook Govert Sweep, Jesper Hesseling (Meester Jesper), Robin Martens en Siham Shaikh (Sisi Bolatini) zijn bij We Are Era aangesloten.

Het bedrijf is net als RTL Nederland en Fremantle onderdeel van RTL Group.

Met Tessa de Graaf zal We Are Era zich in Nederland meer kunnen richten op het onderscheidende en variërende talentenportfolio. Binnen deze rol zal zij zowel on- als offline verantwoordelijk worden voor het creëren van cross mediale zichtbaarheid.

Tessa de Graaf werkte van april 2018 tot februari 2022 als Marketing Manager bij CTM Entertainment gewerkt. Daar rondde ze projecten af met Nederlandse artiesten zoals Tony Junior, Jan Smit en FeestDJruud. Bij We Are Era is ze verantwoordelijk voor het leggen van betekenisvolle relaties met pr agency’s, casting bedrijven, publishers, omroepen en andere broadcasters.

Tessa de Graaf: “Ik ben super enthousiast over mijn nieuwe baan bij We Are Era. Het team heeft in de loop der jaren een toonaangevend portfolio opgebouwd die zowel on- als offline ingezet kan worden. Ik kan niet wachten om met mijn passie voor social media en trends een nieuwe PR-strategie op te zetten voor We Are Era.”

Renee Snaak, Head of Talent Partnerships: “We zijn ontzettend blij met de komst van Tessa de Graaf. Niet alleen ligt onze focus op het uitbreiden van ons portfolio, maar ook op het zo veel mogelijk uithanden nemen van taken van de influencers en artiesten zodat zij zich volledig kunnen focussen op het creatieve proces. Door de grote diversiteit aan mediaplatformen is het noodzakelijk dat er meer focus komt voor een doordachte digitale mediastrategie en uitvoering die de zichtbaarheid van onze talenten vergroot."

www.weareera.com

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.