The Invaders biedt een exclusieve blik in de keuken, laatste trends en meer

The Invaders biedt een exclusieve blik in de keuken, laatste trends en meer

Vier keer per jaar organiseert The Invaders een brand sessie genaamd The Value Game. Tijdens deze sessies openen we onze deuren voor merken en bureaus en nemen we hen mee door onze kennis en inzichten rondom de gaming industrie.

Na twee succesvolle sessies zal onze volgende editie van The Value Game plaatsvinden op dinsdag 5 september. Tijdens deze sessie gaan we het hebben over maatschappelijke impact in gaming, hoe Unilever gaming gebruikt voor haar merken, trends die we hebben opgemerkt tijdens Gamescom en zullen we exclusieve details delen rondom een aankomende campagne.

Inspirerende gastsprekers

Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat we voor aankomende sessie twee gastsprekers zullen hebben. Waarvan beiden staan te popelen om hun kennis en ervaringen rondom hun vakgebied te delen:

Joanneke Weerdmeester, gedragswetenschapper, zal dieper ingaan op de sociale impact in gaming en het onderzoek hierachter.

Sebastiaan Jansen, CX Tech en Innovation lead bij Unilever, zal Unilevers visie en ervaring rondom gaming voor merken delen.

Op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar om deel te nemen aan de sessie.

Mocht je deel willen nemen aan deze sessie, neem dan contact op met jeroen@theinvaders.nl voor een exclusieve uitnodiging met verdere informatie voor de derde editie van The Value Games.

www.theinvaders.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[The List] The Invaders

23-04-2024 | 14:11:00
We are The Invaders. We help brands unlock the value of gaming

The Invaders en MullenLowe ontwikkelen groenten-campagne voor Knorr

15-03-2024 | 09:03:42
Samen met gamers, modders en streamers zet Knorr groenten bovenaan het in-game menu.

[SWOT24] Reclamebureaus

09-03-2024 | 10:53:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT-analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord zijn Rik Ledder (TBWA), Frieda Ulsamer de Waard (The Invaders), Andy Mosmans (VENGEAN) en Lodewijk Varossieau (SuperRebel)

[SWOT24] Frieda Ulsamer de Waard (The Invaders): kansen in de versnelling van de creator economy

11-02-2024 | 21:08:00
In de rubriek [SWOT24 Reclamebureaus] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord is Frieda Ulsamer de Waard, Algemeen Directeur van The Invaders

Joe Public Amsterdam meest bekroonde reclamebureau van 2023; TBWA, Dentsu Creative, N=5, Publicis en The Valley runners-up

21-12-2023 | 00:51:00
Ook in 2023 regende het weer awards in de reclamebureauwereld. Maar welke reclamebureau werd het meest onderscheiden?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.