Marketing Report
The Invaders lanceert Verborgen Verhalen achter Assassin’s Creed

The Invaders lanceert Verborgen Verhalen achter Assassin’s Creed

The Invaders lanceert in opdracht van de Leescoalitie en NBD Biblion nieuwe Verborgen Verhalen achter Assassin’s Creed in Ubisoft Special-app

Jongeren aan het lezen krijgen doe je door verhalen en boekentips aan te bieden op plekken waar jongeren graag zijn, online bijvoorbeeld. Omdat zowel de Boekenweek van Jongeren als Readification hierin gelooft, werken zij dit jaar samen.

De nieuwe Verborgen Verhalen van Readification in de Ubisoft Special-app zijn geschreven door Rima Orie en Marion Pauw en zijn gekoppeld aan de game Assassin’s Creed: Mirage. Een extra verhaal van Rima Orie dat hierop aansluit is te vinden in het gratis geschenkboek van de Boekenweek van Jongeren: 3PAK. Deze verhalenbundel is vanaf vrijdag 15 september door jongeren op te halen in de boekhandel, bibliotheek of op school.

Readification

Twee jaar geleden startten De Leescoalitie, NBD Biblion, game-ontwikkelaar Ubisoft en marketingbureau The Invaders het project Readification. Na de succesvolle pilot waarin de werelden van gaming en lezen samenkomen, is er nu een vervolg met drie lanceringsmomenten met telkens twee verhalen van auteurs. Deze Verborgen Verhalen spelen zich af in de wereld van een game en worden verrijkt met extra visuals, videobeelden en geluidseffecten. Eerder verschenen er verhalen van Abdelkader Benali, Manon Uphoff, Marcel van Driel en Roderick Leeuwenhart.

Boekenweek van Jongeren

De campagne Boekenweek van Jongeren vernieuwt zich elk jaar. Dit jaar worden jongeren naast school, de bibliotheek en boekhandel ook bereikt via een grote online campagne op TikTok en een koppeling met Readification. 3PAK is het gratis geschenk en is door jongeren op te halen in de boekhandel, bibliotheek of op school. 3PAK is ook beschikbaar als e-book en luisterboek via onder meer Jeugdbibliotheek.nl, de LEES-app en Storytel. In de bundel staan naast het verhaal van Rima Orie een verhaal van Philip Huff en een verhaal van Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen (Damn, honey).

www.theinvaders.nl

www.ubisoft.com

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[The List] The Invaders

23-04-2024 | 14:11:00
We are The Invaders. We help brands unlock the value of gaming

The Invaders en MullenLowe ontwikkelen groenten-campagne voor Knorr

15-03-2024 | 09:03:42
Samen met gamers, modders en streamers zet Knorr groenten bovenaan het in-game menu.

[SWOT24] Reclamebureaus

09-03-2024 | 10:53:00
In de rubriek [SWOT24] maken bepalende spelers een SWOT-analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord zijn Rik Ledder (TBWA), Frieda Ulsamer de Waard (The Invaders), Andy Mosmans (VENGEAN) en Lodewijk Varossieau (SuperRebel)

[SWOT24] Frieda Ulsamer de Waard (The Invaders): kansen in de versnelling van de creator economy

11-02-2024 | 21:08:00
In de rubriek [SWOT24 Reclamebureaus] maken bepalende spelers een SWOT analyse van de reclamebureauwereld. Aan het woord is Frieda Ulsamer de Waard, Algemeen Directeur van The Invaders

Joe Public Amsterdam meest bekroonde reclamebureau van 2023; TBWA, Dentsu Creative, N=5, Publicis en The Valley runners-up

21-12-2023 | 00:51:00
Ook in 2023 regende het weer awards in de reclamebureauwereld. Maar welke reclamebureau werd het meest onderscheiden?

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.