FX Agency, Kaliber, Born05, Greenberry en iO digital openen deuren tijdens The Loop

FX Agency, Kaliber, Born05, Greenberry en iO digital openen deuren tijdens The Loop

Op 7 maart staat The Loop klaar, een initiatief van Fundamentals Academy en Viltjesavond in samenwerking met Fungi Design, om creatief talent te verbinden met vijf bureaus in Utrecht. FX Agency, Kaliber, Greenberry, Born05 en iO digital, zullen gedurende één middag hun deuren openen voor jong talent, ieder met een programma. 

Momenteel ervaren veel creatieve jonge talenten moeilijkheden bij het vinden van hun plek in de creatieve sector na hun studie of tijdens hun stage. The Loop heeft als missie deze werelden in Utrecht te verenigen en het creatieve hart van Utrecht te versterken. 

Fundamentals Academy en Viltjesavond hebben elkaar gevonden met als gezamenlijk doel om talent en het werkveld dichter bij elkaar te brengen. Waar Viltjesavond de kloof wil overbruggen, ziet Fundamentals Academy een kans om talent beter te laten integreren in de bureauwereld. Zo ontstond, in samenwerking met Fungi Design, The Loop: een platform voor ontwikkeling, samenwerking en verbinding! 

Rebecca Smit: "Met The Loop willen we de kloof tussen creatieve studenten en ontwerpbureaus overbruggen. We nodigen alle geïnteresseerden studenten en jong talent aan om deel te nemen."

Door samen te werken met vijf creatieve bureaus in Utrecht, waaronder FX Agency, Kaliber, Greenberry, Born05 en iO digital, legt The Loop directe en persoonlijke verbindingen tussen opkomende professionals en potentiële werkgevers, waardoor waardevolle connecties ontstaan voor de toekomst van de creatieve sector. 

Tijdens The Loop krijgen studenten en jong talent de kans om een kijkje te nemen in de keuken van creatieve bureaus. Ze kunnen het bureau zelf beter leren kennen of hun eigen skills met een portfolio presenteren. Op deze manier komen deze twee werelden dichter bij elkaar. 

Deelnemende bureaus:

www.creativeloop.nl

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

Lees ook:

[Interview] Stephan Kwast over de herpositionering van Megawatt als 360֯ campagnebureau

23-05-2024 | 13:56:00
Stephan Kwast is CEO en eigenaar van Megawatt Group. We spreken hem over de fusie van vier Megawatt labels en de herpositionering naar één sterk Megawatt als 360֯ campagnebureau

[Vacatures] Cogonez zoekt een Projectmanager / trafficmanager

23-05-2024 | 10:29:00
Cogonez is per direct op zoek naar Projectmanager / trafficmanager

[Vacancy] Cheil Benelux has a position for Creative Team

23-05-2024 | 10:05:00
Cheil Benelux is directly looking for a Creative Team 

[The List] DCVF

23-05-2024 | 09:32:00
DCVF staat voor De Combinatie van Factoren. Het activatiebureau dat merken laat groeien

[Vacancy] Azerion has a position for Financial Controller

23-05-2024 | 09:28:00
Azerion is directly looking for a Financial Controller

Uitgelicht

Abonneer je op onze nieuwsbrief.