Marketing Report
The Others creëert nieuwe look voor Eye Wish opticiens nieuws

The Others creëert nieuwe look voor Eye Wish opticiens

The Others creëert nieuwe look voor Eye Wish opticiens.

Chris Visser, Creative Director bij The Others: "Als opticien kijk je ook geregeld naar je eigen merk. En wil je ook meegaan met de tijdsgeest. Dus hebben we voor Eye Wish opticiens een nieuwe beeldbank ontwikkeld. Vol state of the art images die gezien mogen worden om alle media en middelen van Eye Wish opticiens een upgrade te geven. Van website tot socials met colours that catch your eyes."

Een nieuwe beeldtaal in fotografie en film

"Door tegelijkertijd te fotograferen en te filmen realiseren we niet alleen veel kwalitatief beeldmateriaal maar halen we ook het maximale uit elke productie. Zo creëren we stills en film waarmee we elk verhaal tot leven kunnen laten komen op alle media en middelen, van instore screens en posters tot online en socials.

Van fashion images tot aantrekkelijke stills. Een goede beeldbank heeft het allemaal. Zodat we van een kleine insert tot een groot vlak aantrekkelijk kunnen maken op alle manieren waarop we de beeldbank inzetten."

Voor alle leeftijden die willen zien en gezien willen worden

"Hoe oud je ogen ook zijn of hoe jong je je ook voelt, soms doen je ogen niet meer precies wat je wilt. Maar wil je wel goed blijven zien en er ook goed blijven uitzien. Eye Wish heeft altijd dé perfecte bril voor jou en jouw ogen. En dat laten we graag zien op een wijze die aantrekkelijk is voor alle leeftijden."

Zie hier meer van de Eye Wish beeldbank

Credits

Eye WIsh opticiens: Eefje Kouwenberg, Stephan Otter-Evenhuis | Fotografie: Liz van Campenhout | Styling: Maartje van den Broek | Make-up Artist: Sanne Le Gras Bleeker

www.eyewish.nl

www.the-others.eu

 Volg Marketing Report op LinkedIn!

 Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief

 Registreer jouw bureau gratis in de Marketing Report reclamebureau database The List

 

Lees ook:

The Others vernieuwt identiteit en beeldtaal CitySafes/Nederlandse Kluis

10-04-2024 | 17:13:00
Creatief bureau The Others heeft de identiteit van CitySafes en De Nederlandse Kluis als de Nederlandse merknaam een boost gegeven met als doel om De Nederlandse Kluis en CitySafes een herkenbaarder, sterk internationaal merk te maken

[The List] The Others

14-03-2024 | 10:02:00
The Others is een creatief bureau. Van uitwerking tot productie, fotografie- en filmshoots, drukwerk tot websites en online tools. You name it, we make it.

[Interview] Chris Visser: The Others creëert werk dat werkt!

05-02-2024 | 10:13:00
Chris Visser is Creative Director bij The Others. Wij spreken hem

[Vacatures] The Others zoekt een Creative Designer

15-12-2023 | 11:49:00
The Others is per direct op zoek naar een Creative Designer 32 - 40 uur

The Others ontwikkelt de vernieuwde beeldtaal voor KPN

23-11-2023 | 18:16:00
The Others heeft de vernieuwde KPN-merkidentiteit een visuele boost gegeven. Chris Visser, Creative Director bij The Others: "Niet alleen met een beeldbank maar een merk-eigen tone-of-visual in elk beeld!

Uitgelicht

Abonneer je op onze gratis dagelijkse nieuwsbrief